Rappiolla ei oo hyvä olla

perjantai 24. tammikuuta 2014

Työnarkkomaani täällä moi! Viikon olen painanut pitkää väh. 10h /päivä ja nyt kyllä väsyttää. Saatiin tossa alkuviikosta tieto, että meiltä menee kämppä mahdollisesti alta, joten uutta ollaan metsästetty kissojen ja koirien kanssa. Saa nähä, mihin sitä päätyy enkä iloitse ennen vuokrasopparin kirjoitusta. Toivottavasti huhtikuussa ei tarvitse nukkua ilman kattoa ja toivottavasti saadaan Dana myös sopimaan sisustukseen... :)

Tammikuu on mennyt nopeasti ja helmikuu varmasti menee hitaasti vielä enemmän töitä tehden, mutta mulle tapahtuu myös silloin kaikkea kivaa :) Tammikuussa kaksi viikkoa meni superin kanssa super hyvin, mutta tän viikon stressi sitten aiheutti täyden piikin herkkujen kohdalla. Muutenkin ei olla kokattu kertaakaan asunnossa tällä viikolla tai edes keretty harrastaa salia hyötyliikunnan lisäksi. [säät ovat olleet mitä parhaat, eikä edelleenkään tarvita niitä toppahousuja edes ysin jälkeen illalla ;)]


Päädyin sitten tulokseen, että superdieetti saa väistyä viljattoman ja maidottoman ruokavalion tieltä pois. Vuosi sitten oli helppoa, nyt liikkumattomana olo on ollut kamalan pöhöinen ja turvonnut juurikin maidosta, joten otin yhteyttä Nettitreeni.comiin. Ruokaohjeiden kanssa katsotaan kuukauden ajan, miten alkaa puremaan tähän mun oloon ja kokeillaan, jos tarvitaan muutosta. Katomma myöhemmin uudestaan raportin kera :)


Treenaamattomuus on tehnyt hyvää mun olkapäille ja tänään ekaa kertaa treenasin niitä sitten marraskuun jälkeen! Kipu on lähes poissa ja nyt kun vaan illalla vielä venyttelen kunnolla niin aamulla näkee, mikä on fiilis. Säännöllinen venyttely ja hieronta on auttanut hirmusesti ja töissä olen enemmän kiinnittänyt huomiota ergonomiaan, joten niillä on merkitystä! Tosin olo on kuin sotanorsulla, mutta onhan tässä kuukausi aikaa ennen äidin 50v juhlia!

Hyvää viikonloppua kaikille! Mun aikataulussa on luvassa paljon treeniä ja ystävien näkemistä höystettynä omalla rauhalla ja pleikkarilla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti