Tänä päivänä

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Sain aamulla ihanan soiton, kun äiti sanoi tulevansa käymään täällä! Vietettiin isän kanssa tunti laatuaikaa juomalla teetä ja katsomalla tv:stä lentotapaturmia. 

Meille se hiljaisuus on parasta aikaa! Käytiin tottakai ravintolassa syömässä, enkä ole koskaan syönyt yhtä huonoa annosta. Söin vain kanat, halloumin, kurkut ja muutaman perunan ja hintaa oli 21e.. Ei enään tuonne ikinä, kiitos! Nyt harmittaa, kun en valinnut salaattia, mutta ahneella on huono loppu, joten oppikaamme tästä jotain!


Mun liikunnat näyttäis jatkuvan ainakin seuraavan viikon samalla tavalla kuin yllä. Tämä alkaa jo vaikuttaan ihan kivalta siihen liikkumattomaan elämään verraten, mutta mulla niin haluttaa jo alkaa nostelemaan kunnolla painoja, mutta maltti on valitti tässä kivussa. Vähän jännittää myös fysioterapeutin tuomio käden kunnosta!

Tulevan viikon kalenterissa on merkattuna 2 salikertaa (jalat-kyljet, peppu-vatsa-alaselkä kun en muutakaan pysty tekemään), 4 aerobista ja 4 venyttelyä + fysioterapia ja hieronta. Olis niin mukava tehdä aamulla kävelyt töihin, mutta tuo pakkanen päätti tulla kyläileen, joten en valita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti