Unelma itsestä

keskiviikko 19. helmikuuta 2014
Lähdin tänään kävelemään töistä kotiin ja mulla oli hirveä olo. Halutti syödä karkkia, mennä makuuniin, ostaa kaupan suurin suklaalevy, sipsiä, dippiä.. Siis ihan kaikkea! 

Onneksi oli aikaa kävellä 30min ennen lähintä kauppaa ja osasin kääntyä ovelta takaisin. Lohtu shoppailijana kävelin Intersporttiin ja siellä oli sopivasti menossa naisten ilta. Kamalinta oli se, että siellä sai ilmaisena Inbody 720 kehonkoostumusmittauksen. Juuri viime viikolla ajattelin, että olis hyvä käydä joskus muistuttamassa vähän itseä..

En tiedä, pitäiskö nauraa vai itkeä. Mullahan on viitteellisesti tuloksia Tatina-kehonkoostumusmittarilla otettu tasan vuosi sitten ja huhtikuussa. Tietenkään eri koneella otetut tulokset ei ihan verrattavissa ole ja aikakin vaikuttaa tulokseen, mutta kuten ulkomuotokin kertoo niin tulokset oli juuri sitä, mitä pelkäsin. Lihasta oli tullut kuiten lisää ja nestetasapaino oli kohdillaan, että jotain hyvääkin?!? Ne muut sitten jääköön pois tästä.


Varmaan ootte satatuhattamiljoonaa kertaa huomannut, kuinka mun itsetunto on hukassa ja samalla mun tavoitteet. Aina kovaa aloitan täällä jonku haasteen ja loppujen lopuksi kierrän sen jotenkin ja se sitten jää. Tuo kuukauden haaste on juttu erikseen, mutta tää ruokavaliojuttu ja no vähän liikunta ja muutenkin tulevaisuuden suunnitelmat on vain liian isoja yksin toteutettavaksi.

Niin, yksin.

Tässä olen koko syksyn kerännyt säästöjä ulkomaille ja muutenkin tulevaa kesää varten. Huomattiin vaan tuossa Rikun kanssa sellainen mutta, ettei voida lähteä reissuun niin pitkäksi aikaa kun oltiin suunniteltu. Siinä raivonpuuskan ja itkupotkuraivarien jälkeen valostuin: "Hei, ei tää maailma siihen kaadu, jos pääsen vaan viikoksi makoilemaan jonnekki turkkiin, se reissu on asenteesta kiinni."

Mun asenne nyt rannalla makaamisessa on niin kaukana, että mun on pakko alkaa jotenkin korjaamaan tätä mun vammaa. Vamma on enemmän sisäinen ongelma, kuin ulkonen, vaikken sitä vielä täysin sisäistä. Mulla tuli tänään valaistus tuon Jutta ja puolien vuoden superdieetit -ohjelman aikana, että pystyin samaistumaan tuon Miian kanssa jollain tavalla, enkä halua samaan tilanteeseen joutua. Paras ratkasu siihen on ottaa itselle personal traineri. Olen katsellut ja verrannut PT hintoja ihan huiman paljon, mutta vain yksi iski muhun niin paljon, ettei päätöstä voinut enään perua.

Tuulin valmennus 'UNELMA ITSESTÄ' kiehtoi juurikin siksi, että mun heikkous on tuo henkinen puoli. Ryhmä alkaa 3.3.2014. Tähän halusin jo tammikuussa mukaan ja mun onneksi se alkoi nyt uudestaan!


"Saavuta tavoitteesi liikunnan, ravinnon ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suhteen.

Neljä kuukautta yksilövalmennusta ryhmän tukemana. Sinua valmennetaan yksilönä ja samaan aikaan useampi muu aloittaa saman kokonaisvaltaisen valmennuskokonaisuuden. Puitteet on luotu niin, että tuki tavoitteisiin kasvaa muiden ohjelmaan osallistujien myötä. Unelma itsestä – valmennusohjelma tarjoaa käyttöösi parhaat puolet yksilö- ja ryhmävalmennuksesta.

Treeni- ja ravintosuunnitelmat suunnitellaan yksilöllisesti, joten lähtätasosi voi olla käytännössä mikä vain. Saatat olla ”ikuinen painon pudottaja”, sohvaperuna, kiinteyttäjä, kunnon kasvattaja tai jo aktiviisempi liikkuja. Jokaista lähtökohtaa kunniotetaan valmennuksesa 100%. Tärkeintä on, että lähdet liikkeelle ja haluat saada itsestäsi sekä elämästäsi nykyistä enemmän irti, tahdot aidosti onnistua ja nauttia elämästäsi.

4 kuukauden ohjelma sisältää:

1. 10 henkilökohtaista valmennusta, joissa: (1kuukautena 4 valmennusta, 2-4 kuukautena 2 valmennusta)
-Selkeytämme sinun tavoitettasi ja motivaatiotasi sitä kohtaan.
-Suunnittelemme sinun lähtökohtaasi ja tavoitettasi tukevan treenisuunnitelman ja ohjelman.
-Käymme läpi henkilökohtaisesti ravintoa, syömistä ja luomme sinulle toimivat sekä tavoitettasi tukevat ruokailutottumukset.
-Seuraamme yhdessä, että toiminta tuottaa tulosta ja kuljemme oikeaan suuntaan.
-Käymme henkilökohtaisesti läpi kehittymistä, sekä muita ohjelmaan kuuluvia valmennettavia asioita, kuten esim. sitä mistä hyvä olo itsellä koostuu, mitkä asiat tukevat sitä ja miten voimme rakentaa hyvinvoinnista pysyvän elämäntyylin.

2. Ohjelma sisältää ryhmän yhteisen Online- sivun. Sivuilla pidetään motivaatiota yllä, jaetaan kokemuksia, ajatuksia ja tuntemuksia. Se on kannustava väylä pysyä aktiivisena koko 4 kuukautta ja siitä eteenpäin.

3. Saat omaksesi valmennusohjelmaan suunnitellun työkirjan, jossa samoilla sivuilla treenipäiväkirja, tavoitteen seuranta sekä viikottaiset ja kuukausittaiset tehtävät/focus alueet. Työkirja etenee viikko kerrallaan uusien tehtävien myötä, joiden kokemuksia ja oivalluksia jaamme henkilökohtaisissa valmennuksissa sekä ryhmän yhteisillä sivuilla. Käsittelemme kirjassa monia liikuntaa, ravintoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia koskevia asioita. Valmennamme itsestämme parhaita puolia esiin.

4. Tulokset, ohjelma sisältää myös tulokset, sillä fakta on se, että kun teemme oikeista lähtökohdista oikeita asioita päivä kerrallaan on tulosten saaminen väistämätöntä. Tulet saavuttamaan neljässä kuukaudessa fyysisiä ja henkisiä tuloksia.

4 kuukauden Unelma itsestä – valmennusohjelmassa yhdistyy henkilökohtaisen valmennuksen tarkkuus, sekä ryhmävalmennuksen kannustava voima. Valmentajanasi olen myös käytössä tapaamisten ulkopuolella, ja voit koska tahansa ottaa minuun yhteyttä. Minulle on tärkeintä, että sinä saavutan sen mistä unelmoit! 4 kuukautta on aikana sopiva valmennusjakso monesta syystä. Neljässä kuukaudessa tapahtuu paljon muutosta, kun teemme oikeita asioita ja opimme sekä omaksumme terveellisempiä elämäntapoja. Ajanjakson aikana pystymme juurruttamaan hyviä omaksuttuja käytäntöjä niin, että ne säilyvät sinulle sopivassa muodossa arjessasi jatkossakin. Todellisuudessa työskentely 4 kuukauden aikana kantaa sinua elämässäsi paljon pidemmälle. Olemme tulleet tänne voimaan hyvin ja loistamaan omassa elämässä. Yhdessä olemme enemmän ja opimme parhaalla mahdollisella tavalla."

Se, mitä laitan itselleni tavoitteeksi.. Se on vielä mysteeri ja selviää valmennuksen alettua. Toivottavasti saisin taas oman hymyni takaisin ja tietty voisin siellä aurinkoisella rannalla olla tyytyväinen itseeni sitten kesällä.. :)

8 kommenttia:

 1. Todella hyvä päätös !:) tsemppiä paljon sulle !!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, sitä tarvitaan! Kiitos kommentista :)

   Poista
 2. Oi ihana että lähdit mukaan! Voin sanoa että oma ajattelutapa on muuttunut niin hirveästi jo tämän yhden kuukauden jälkeen,sitä ei voi edes käsittää! Jään kyllä innolla seurailemaan sua tänne ja lukemaan lisää treeniin liittyviä postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla, että toimii! Tule vaan seurailemaan, voipi olla vähän treeneissä puutetta muuton vuoksi, mutta kyllä tämä kirjoittaminen alkaa taas sujua paremmin :)

   Poista
 3. Oi ja sä oot Oulusta niinkö määki! Huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja nyt mua harmittaa entistä enemmän, kun en aloittanut sillon tammikuussa! Tsemppiä sullekkin! :)

   Poista
 4. Wau! Hienoa! Tässä saattaa ittekki innostua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattee kyllä innostua! Odotuksella jännitän! :)

   Poista