Vähän erilainen paasto

keskiviikko 12. helmikuuta 2014


Mun kolmen päivän paastoon kuuluu: 

Maanantaina koet huonoa oloa töiden jälkeen, eikä makoilu oikein onnistu, joten kaiva kaapista ämpäri ja mene istumaan vessaan. Klo:18.00-22.00 tyhjennät koko kehosta kaiken ruuan ja muut mahdolliset ulos. Älä missään tapauksessa yritä juoda tai syödä mitään, koska se todennäköisesti tulee 5min jälkeen ulos.

Älä mieti nukkumista, koska se on lähes mahdotonta. Kaiva sohvaan syvä kuoppa, jossa pystyt torkahtelemaan vain pystyasennossa. Kolmen aikaan yöllä saat kulautettua suolavettä yhden kulauksen alas ja muista varmistaa seuraava tunti, että varmasti kerkeät ämpärin luo tarvittaessa. Kuuden aikaan saat juotua kaksi kulausta mehua.

Soitto terveydenhoitajalle ja maratoonin juoksu! Tavoitteena päästä työterveysasemalle 500m ja takaisin ilman mitään suurempia ongelmia.. Lohdutuksena koitoksesta ja voimattomasta olosta voit katsoa olympialaisia tv:stä, Suits -sarjaa netflixistä ja loppujen lopuksi 15h yöunet!

Paaston ruokavalio: Suolavettä, vitamiini smoothie, mehukeittoa, taffelin sipsejä (pitäähän sitä jostain suolaa saada..) ja no.. vähän kaikkia nuita lisää nälän tullessa..

Lopputuloksena laihduin juuri 3kiloa ja lihakset erottuu hieman paremmin. Päätä särkee julmetusti ja selkä on kipeä makoilusta. Kannattiko? No ei todellakaan, mutta tähän ei pahemmin itse voi vaikuttaa ;)

2 kommenttia:

  1. Hei! haluun kuulla lisää tästä paastosta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voin sanoa, ettei tästä ole enää paljoa muuta sanottavaa. Ihan kamalaa ja tän jälkeen muistaa, miltä tuntuu ku on oikeasti nälkä :-D

      Poista