Aloe Vera -juomat

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Rakastuin palavasti puoli vuotta sitten Aloe Vera juomiin, mutta suomesta näitä ei juuri löydä ja kaikki mun maistamat on olleet pahoja :( 

Kyseisiä juomia myydään ruotsissa ja nämä ovat Haaparannan Shelliltä! Parasta näissä on mieto maku ja juoman mukana olevat "sattumat", joita on kiva pureskella. Original on ollut pitkään mun leppari ja uudet maut ovat yhtä hyviä :)

4 kommenttia:

 1. Sinun postauksista on tullu jotenkin vähän... Sisällöttömiä. Toki ymmärrän, että tällä hetkellä muutto ja kaikki muu vie aikaa ja energiaa kirjottamiselta. En sano tätä mitenkään pahalla, olis vain kivaa lukea kunnollisia, ajalla ja ajatuksella kirjotettuja postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen saanut kommenttia liian pitkistä teksteistä ja olen yrittänyt molempia tehdä :) Toki ymmärrettävää, koska itsekkin tykkään juuri sisältörikkaista ja pidemmistä postauksista, joten kiitos muistutuksesta! Muutto vie paljon aikaa ja lomalla haluttaa vähän enemmän vain olla, mutta arkeen palattua kyllä tilanne muuttuu :) Kiitos kommentista, eiköhän pidempiä kirjoituksia ala ilmestyä! :)

   Poista
 2. Aaaaa pakko maistaa joskus kun käyn Habitsulla!!

  VastaaPoista