Bathroom and sauna

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Meidän keskeneräinen kylppäri pääsee seuraavana esittelyyn! Sopivasti harmaa ja mun rakas pesukone siellä kököttää! :)

Edellisessä kodissa oli tilaa tavaroille enemmän kuin missään muualla ja tämä meidän määrä on tuottanut vähän ongelmia. Rollon kaksiossa ollut valkoinen taso pelasti tilannetta, mutta vielä nurkkaan kaivataan jotain säilytystä pyyhkeille jne. Näillä nyt mennään hetki ja vaikkei ole niin "moderni" kuin aikaisempi niin oikein näppärä tämä on ollut! :)


Sauna taas on kodin tykkäys, koska sitä kaipasin edellisessä asunnossa kovasti! Simo-siilin kanssa saunotaan aina kerran viikossa ja katsellaan maisemia. Ja hyvä sauna on!

En tiedä, kuin hyvin tänne sisälle näkee, mutta samapa tuo.. :')

4 kommenttia:

 1. Kiva kun on ikkuna saunassa! Meilläkin on, mutta se on suoraan kadulle ja asumme aika matalalla.. Täytyisi ostaa sellaista suojakalvoa ikkunaan :) Tähän asti on menty virittämällä pyyhe ikkunan eteen tai sammuttamalla kylppärin valot. :) Muuten ei haittaisi, mutta ohi menee bussi 20 min välein.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ne suojakalvot on pirun kalliita :/ Ite ollaan mietitty samaa mutta päädytty siihen, että se, joka oikeasti viittii kattoa toisten saunomista niin siinä katelkoot... Tosin tänään piti sammuttaa valot, kun naapurilla oli ikkunat auki.. :')

   Poista
 2. ihana kylppäri myös! <3 tosi iso ja järkevästi suunniteltu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva ja tilava, mahtuu hyvin monta ihmistä yhtäaikaa! :)

   Poista