Living room and kitchen

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Heräsin tänään kymmeneltä virkeänä uuteen päivään. Myös herra (tai rouva?) nimeltään aurinko paistoi meille sisälle niin kauniisti, että päätin vähän järjestää paikkoja ja ottaa vihdoin kuvat myös tänne blogiin :) Ei uskoisi, että kaamos on takana ja edessä on monta kuukautta vain valoa ja lämpöä! Toki mieltä virkistää se, että edellisen kirjoituksen mietteet ulkomaanreissusta toteutuu jo kesäkuussa! Luultavasti pari viikkoa ollaan reissussa, tosin kohde pitäisi vielä keksiä.. :)

Meidän olohuoneessa on samat kalusteet kuin edellisessä ja jos multa kysyttäisiin niin tv-taso saisi mennä vaihtoon, mutta toisaalta tuossa on niin hyvä säilyttää pyyhkeet ja lakanat :)

Värimaailma on simppeli ainakin toistaiseksi. Saa nähdä, mitä sisko keksii kevään aikana tänne! Nurkassa on vielä tavaraa odottamassa kirppikselle pääsyä ja tyynyt on rytyssä, mutta se ei haittaa :)


Olohuone on entiseen verrattuna pieni, mutta siellä viihtyy yllättävän paljon. Myös keittiö on näppärästi vieressä. Uusimmat jutut on keittiön tuolit, jotka sisko sai vanhojen tilalle. Nuissa tuoleissa on kiva istua, vaikka valkoinen väri on todella arka! 

Työskentelytilaa ei ole ihan vaadittavan verran keittiössä, kun kahvinkeitin, capselikone, blenderi, vedenkeitin ja soodastreem ovat pöydällä. Toki osan voisi laittaa kaappiin, mutta sellaista tilaa ei ole! Toki ollaan ehkä totuttu liian isoon tai sitten kaapit ovat vaan liian pienet ;) Kaavaillaan tasoa ruskean jakkaran tilalle ja lamppu menee kyllä vaihtoon, kunhan hyvä löydetään. 

Mutta kokonaisuudessaan tämä osa kodista on se kodin 

2 kommenttia: