Tekstin viemää

torstai 20. maaliskuuta 2014

Tänään mulla oli sellainen olo, etten halua mitään valmista tänne. Nyt mennään fiiliksellä ja katsotaan, mitä tästä tulee! 

Olen ollut jälleen pitkiä päiviä töissä ja edelleen se ulkomaanmatka kutkuttelee takaraivossa. Muutaman asian takia ei olla vielä päästy varaamaan mitään tai suunnittelemaan sen ihmeellisemmin, mutta ehdottomasti ressuun on päästävä! Vaikka pelkään lentokoneita äärettömän paljon, on sinnä paljon näppärämpi kulkea maasta toiseen. Faktahan se on, että Riku joutuu varautumaan siihen käden puristamiseen, joka ei ole ihan hentoinen.. :)

Tänään onnellisuuden päivänä en ole ollut kaikista onnellisin: Torstai. Se on sellainen päivä, joka ei ole mun suosikki (muiden maanantai on mun torstai..) ja aamuisin on todella vaikea herätä. Nyt kun kaikki menot peruuntui loppuviikolta, ajattelin panostaa ihan täysin vain nukkumiselle. En ajatellut nukkua kellon ympäri vaan herään samaan aikaan kuin arkena, että saan unirytmiä kohdalleen! Vielä kun ensiviikolla siirretään kelloja tunti eteenpäin ja jos ole jo nyt myöhässä niin sitten olisin jo megamyöhässä! Parempi siis aloittaa rytmittely aloissa! :)

Tällä blogilla oli muuten synttärit 1.3! Olen siirtynyt vanhasta blogista tähän nykyiseen vuonna 2011 ja alunperin aloittanut kirjoittelun 2009. Onko siitä jo viisi vuotta? HUHHUH, mihin tää aika menee!?! Kaiken tän kunniksi ulkona sataa lunta ja huomenna pitäisi mennä pyörällä töihin.. Huhhu, saa nähdä, mitä siitä rämpimisestä tulee, mutta pääsen pitkästä aikaa uimaan! :)

Viikonloppuna luvassa koti- ja sisustusjuttuja, "sieniä", liikuntaa ja vihdoinkin aikaa keskittyä koneella olemiseen! :)

2 kommenttia: