Tuhlaa tai säästä!

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Mulla olisi niiiiin haluttanut kertoa ruuasta ja sienistä, mutta ehkä tää mun painotus siihen saa riittää täällä. Saatte ihailla Ikean ruokia.. :')

Viikonloppuna kävin tuhlaamassa tiliä pienemmäksi ja kasvattamassa huoneen kalustoa! Ikeassa ei ole koskaan ollut yhtä aikaa nuin paljon ihmisiä tai en ole koskaan kuluttanut siellä aikaa yli 4h.. Oli helppoa asua naapurissa, kun pääsi iltaisin koluamaan, mutta eipä taida vähään aikaan haluttaa sinne.. :)

Kuvat: Google. "Ihana" bloggeri kun laitat tuon taustan tuollain värilliseksi..
Tavaraahan meillä riitti. Itse tein fiksuja valintoja ja pääsin reissun alle 100e :) Säästin myös siinä, että päädyin ostamaan Ikean halvan vaaterekin, joka kylläkin komeilee jokaisen kodissa, mutta se on niin simppeli ja sopii jokaisen tyyliin :) HAY LOOP-vaaterekki jäi vielä myöhemmäksi ja varmasti sen joskus itselleni nappaan. :) 

Toisaalta joudun sanassa "säästäminen" vetämään vähän takaisin, koska säntäsin tänään ostamaan 25kpl HAY HANG -henkareita, jotka itsessään tuovat sisustukseen ilmettä. Ne kupariset ovat myös niin hienot! :) Vielä kun olisi HAY TRAY:n pöytä niin se vasta unelma olisi :)

3 kommenttia:

 1. Mistä nuita hayn hengareita saa? Oulustako jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oulusta, Stokkalla saa ja sitten keskustan postin lähellä oli liike, josta itse nämä nappasin :)

   Poista
  2. Kiitti, pitääpä käydä tsekkaamassa joskus :)

   Poista