Unelma itsestä - 3 viikkoa takana

torstai 27. maaliskuuta 2014

Ohho, mun piti julkaista juttua tästä jo alkuviikosta ja siksi yllä näkyy viimeviikon liikunnat :) Jos vielä pyöräilen joka päivä töihin toukokuun loppuun saakka niin saan kerrytettyä yli 500km tälle keväälle :)

Mulla on niin kipeät jalat. Jokapäiväinen polkeminen töihin ylämäkeen ja treenit päälle niin jo sattuu. Onneksi nyt osaan arvostaa lepopäiviä ja tehdä palauttavaa liikuntaa enemmän. Tavoitteena olisi alkaa mahdollisimman paljon myös kävelemään töihin, saisin huomaamatta aerobista tehtyä viikottain paljon enemmän ja jalat ei väsyisi kevyestä kävelystä niin paljoa. Toisaalta nykyisellä pyörällä on niin hyvä polkea, joten miksen pyöräilisi vielä pidempiä lenkkejä, ken tietää ;)

Kolmessa viikossa painoa on lähtenyt parisen kiloa, joka on varmaan juurikin niitä nesteitä, enkä ole käynyt puntarilla kuin kerran viikossa! Alkaa tuntumaan turhalta tuo painon katsominen siitä, kun voin tehdä sen katsomalla itseä peilistä, nykyisin osaan jopa hymyillä sille! :)


Liikunnat sujuu hyvin ja ruokailu vielä paremmin! Vielä on vähän hakemista kuitujen kanssa, mutta ruoka on ihanaa! En ole koskaan ennen osannut nauttia siitä näin ja olen tekemässä ruokapäiväkirjaa ennen- ja jälkeen muutoksen, että osaatte hahmottaa, mistä oikein on kyse ja miksi hehkutan siitä näin paljon. :) Aamuisin olo on ihanan kevyt ja illalla olo on vielä kevyt, eli turvotus on tipotiessään! :)

Mun herkuttelut kolmen viikon aikana on ollut 100g karkkia alussa, muutama kaurakeksi viime viikolla ja töissä maistoin macarons-herkkuja. Ne oli taivaallisen hyviä ja kaksi kappaletta riitti täyttämään mun herkkuhimot viikoksi! Viime viikonloppu oli ensimmäinen pitkään aikaan, kun en edes muistanut syödä mitään herkkuja, koska ei ole haluttanut! :)

Ihmeellistä oli myös se, että kävin eräänä päivänä treenin jälkeen hakemassa Coffee Housesta kahvin ilman mitään ongelmia. Myös kävin siskon kanssa Prismassa ilman mitään suurempia himoja. Vitsi miten ihminen osaa olla tyytyväinen nuin pienistä asioista! :) Tänään päätin kokeilla proteiinipitoista mutakakkua ja se oli kyllä todella hyvää! :)


Mulle toimii hyvin nämä "ennen ja jälkeen"-kuvat ja löysin tuossa muutama päivä sitten housut, joita olen pitänyt AINA vuodesta toiseen, kunnes ne meni rikki vuosi sitten. Tasan kaksi vuotta sitten aloin liikkumaan enemmän ja julkaisin ensimmäisen 'virallisen' tekstin liikunnasta. Samalla olen ottanut tuon kuvan, jossa pidän samoja housuja erittäin tiukasti vedettynä jalkoihin ja nykyinen tilanne on vähän eri! Stretsi venyy hyvin ja nämä housut ovat kokeneet kovia, kuten napin repeämisestä huomaatte! Monen monta senttiä pois vyörätöltä ja jaloista. :)

No jottei menisi liian hehkuttamiseksi niin tähän on hyvä lopettaa :) Mulla ei ole koskaan ollut näin iloinen torstai ja viikonloppuna vietän jälleen paljon aikaa liikunnan parissa, tosin vihdoin tyäkavereiden ja muiden ystävien seurassa! Huomenna on virkistäytymistä ja lauantaina kaverin tuparit! Pää kovana mennään omalla ruualla, tiedossa siis 'koettelumuksien viikonloppu', mutta siitä selvitään kunnialla! :)

6 kommenttia:

 1. Huikee fiilis välittyy sun tekstistä :) jatkahan samaan malliin, perässä tullaan hieman kuoppaisempaa tietä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ♥ Jokainen kulkee omaa tietä ja uskon vahvasti siihen, että sie pystyt siihen! :)

   Poista
 2. Eikä miten ihanaa!!! Oon super ylpee susta!! <3 tosi hyvä saavutus kun kaks kiloa jo lähtenyt kolmessa viikossa hei!! Wau wau wau en voi muuta sanoa :) hei missä sä käyt kuntosalilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Käyn ainakin kesäkuuhun saakka EasyGymillä, mutta en tiedä sen jälkeen :) Sisko käy Hukassa ja kovasti sinne houkuttelee mutta en ole yhtään ryhmätuntien kaveri nii en tarvitse niitä salin kaveriksi :)

   Poista
 3. Ihana lukea tällasta teksitä :) Toivottavasti sait muuten edes vähän lisää lukijoita kun linkkasin sun blogin omassani :) http://suuntaviiva.blogspot.fi/2014/03/suosikkiblogejani.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kovasti ja kiitos linkkaamista! ♥ arvostan paljon! :)

   Poista