Haaste: Päivä kaksi

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014
Tämä haaste vähän venyi ja syy ei ole minun! Kamerasta nimittäin loppui akku ja se ei suostunut siirtämään kuvia koneelle, joten nauttikaamme nyt perjantai päivästä! :)

AAMU - alkaa aina smoothiella! Mustikkaa-päärynää ja kaikki kuidut mukana! :) Nams! Mulla ainakin aamut on vaikeita, joten helppo ja nopea on mulle kaiken A ja O!

8. Onni vai terveys? Voin olla myös sairaana onnellinen, jos on läheisiä ja muuten elämässä arvot kohdallaa. Eli Onni.

9. Olet yksin, sinulla on kylmä. Otat puhelimen käteesi, kelle soittaisit sillä hetkellä? Yleensä soitan Rikulle, mutta mitäpä se hyödyttää ketään? :D Parasta mennä vaan saunaan!

NAAMA & HIUKSET - Nomakeup ja hiukset törröttää. Perus arjen juttuja mulle :) 
RUOKA - Anoppi oli tehnyt painonvartioiden mukaista pizzaa ja siellä oli mun rakastamaa persikkaa välissä! Nam! 

10. Mikä on sinun hurjin unelmasi? Niitä on monia ja 11 faktaa-jutussa kerroin jo tästä :)

11. Etsi netistä tämän päivän ennuste koskien horoskooppiasi. "Leijona - Joku sinua vaivaava asia tulisi pystyä ottamaan esille vaikka pelkäisitkin seurauksia, sillä mitään todellista pelättävää ei ole näköpiirissä. Todellisuudessa tämänkertaisen parannusehdotuksen julkaiseminen antaa sinulle odottamattoman suuren edun, joka palvelee sinua vielä pitkään." Itsehän en horoskooppeihin usko...

TÄRKEINTÄ - Aina reissuun pitää pakata vaatteiden lisäksi lisäravinteet! Ilman näitä olisin varmasti hukassa ja "dosentissa" pitää olla erikseen aamun vitamiinit ja illan lääkkeet, että varmasti muistan ne ottaa.. :D
PÄIVÄ - Reissuun! Matka kohti pohjoista ja ilma oli kuin morsian! Aurinkoa, lämpöä ja hyvää seuraa, tosin Riku söi karkkia vieressä ja pysyin kovana! :) (kunnes kotona oli äidillä tarjolla pullaa, jota en voinut vastustaa...) Mutta autossa saatiin tuolloin istua ihan kyllästymiseen asti!

12. Kadehditko ihmisiä? Joo joskus, mutta opettelen päivittäin arjessa siitä pois. Siitä ei seuraa kuin huonoa mieltä itselle ja kukaan ei halua ruokkia mieltä huonoilla asioilla.

13. Millainen olisi unelmasinä? Vahva, mieluinen ja itseään kunnioittava. Tässä sitä kovasti etsitään ja tunnustellaan.

ILTA- Käytiin moikkaamassa mun vanhempia ja sitten matkattiin Rikun vanhempien luokse. Ilta oli lepposaa kuulumisten vaihtamista ja oli ihana päästä nukkumaan isoon 160cm sänkyyn! :)

14. Kuvittele itsesi 10 vuotta eteenpäin. Missä olet ja mitä teet? Ikää melkein 33v... Hui, toivottavasti olen terve, ammatin opiskellut ja ammattia vastaavassa työssä, asun kauniissa talossa ja ajelen hienolla mersulla.. Tietty ehkä tuossa iässä alkaa olemaan jo muksujen aika (iso ehkä..), olen naimisissa ja edelleen sukulaisten kanssa väleissä ;) Mistä minä tiiän, elän nykyisin niin vuoden sykleissä, etten ajattele nuin pitkälle elämää! Elämä kuljettaa sinne, minne sen on tarkoitus mennä :)

PÄIVÄN KUVA - Danan ilme kesken juoksun, kun näki meidän tulevan! :')

2 kommenttia:

  1. Viimeinen kuva osuu kyllä sarjaan päivän pelastukset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah kyllähän tuosta koirasta saa hassun hauskoja kuvia otettua! ^__^

      Poista