Haaste: Päivä kolme

maanantai 7. huhtikuuta 2014
AAMU – Lauantaina oli tarkoituksena lähteä salille, mutta eksyin tekemään jumppapallolla 30min kotijumpan. Olo oli kuin mummolla sunnuntai aamuisin, mutta tulipahan tehtyä edes jotain.. Kamalalta heilumiselta se enemmin näytti, kyllä salilla tulee treenattua kovemmin :')

15. Suurin ensi kesän suunnitelma? Mitä luultavimmin lähetään Espanjaan! En aikaisemmin ole ollut niin kiinnostunut euroopassa olemisesta, mutta toisaalta miksei!?! Ehtiihän sitä myöhemmin lennellä kauemmas ja tehdä se maailmanympärysmatka! Jos kesän aloitetaan rennosti muutamalla viikolla rannalla ja jos hyvältä vaikuttaa niin jatketaan sitä vielä muutamalla vähän Ibizan puolella... ;) Stressitöntä lomaa siis tiedossa ja paljon aurinkoa!

NAAMA & HIUKSETRistiäisiin matkalla. Anoppi teki 20min kampauksen ja itse väsäsin pikaisesti meikkiä nassuun. Siinä on vielä harjoittelua, mutta ihan hyvin se onnistui :) Viihdyin asussa hyvin ja ei ollut kylmä saappaissa ja pitkässä paidassa.

16. Milloin viimeksi itkit? Toissa viikolla, kun oli pahamieli kaverin kanssa riitelystä.

17. Miksi ihmiset seurustelevat, vaikka sanovat sen olevan hankalaa? Pyh, seurustelu on ihanaa! No elämässä tulee tehdä valintoja ja mennä oman mielen ja omantunnon mukaan. Ei kannate olla vaikeassa suhteessa, jos siinä on huono olla. Vaikeita aikoja on ollut, mutta niistä on selvitty. Nyt kaukosuhde on ollut välillä vaikeaa niin en kyllä vaihtais Rikua pois :)

RUOKA – Kuka voisi vastustaa voilepäkakkua? Kenelle suklaa-valkosuklaa-persikka kuulostaa liian makealta? Voisitko vastustaa toffeella täytettyä kakkua? Nam, mitä herkkuja ja en hakenut edes santsia lautaselle! (Tästä jutusta kerron myöhemmin lisää) :)

18. Seurusteletko? Onhan tässä kohta 7vuotta hellustettu saman kanssa! :)

TÄRKEINTÄ – Arkisin kun herään yksin niin oli mukava saada nukkua isossa sängyssä ja Dana oikein röhnötti lattialla kuorsaten. Raukalla on alkamaisillaan juoksut ja se on ihan pörrönhassunhauska tapaus silloin. Not. Eniten mua naurattaa se, että ollaan Rikun kanssa kummatkin aina aamuisin ensimmäisenä puhelimen kimpussa, joten tämä kuva ei kamalasti valehtele sitä tilannetta.. :')

19. Haluatko mennä naimisiin? Nyt kun kaverit ja tuttavat alkaa järjestämään juhlia niin kovasti itsellä kasvaa into ja kiinnostus niihin! Haluan mennä naimisiin hemmetin hienosti ja todella kalliisti! Eli kyllä, mun häät on isot ja niitä ei näillä palkoilla järjestetä. Mun periaate on se, että kihlojen jälkeen ½-1v sisällä olen naimisissa ja häiden jälkeen lähdetään sinne maailmanympärysmatkalle vuodeksi. Tosin mun ehdot häille on A)ei kirkkohäitä ja B) ei valkoista pukua. Rikun ehdot on A)kirkkohäät ja B)valkoinen puku.. Joten todellakin saan odottaa vielä omia aikas pitkään... :') 

PÄIVÄPieni nyytti sai nimen.
ILTA – Koska kakut oli herkkua, söin illalla jotain kevyttä! Vihersmoothie ja sen kaverina marjainen smoothie :)

20. Mitä mieltä olet tästä haasteesta? Haaste oli ihan jees, tosin nämä kysymykset ehkä vähän tylsiä tai sitten olen avautunut näistä aikaisemmin, joten en varmasti antanut mitään uutta tietoa. :)

PÄIVÄN KUVA - Uusi kuva facebookin profiiliin! Kuvasta on poistettu muutama finni ja tietty tämä blogger osaa blurrata ihon kauniiksi, mutta tässä on kuva, jota pystyn katsomaan hymyillen virheistä huolimatta. Niin hyvä fiilis välittyy ja se, kuin komea mies (ja auto) mulla (meillä) on! ^__^

+ Lisää vielä tähän loppuun viisi tärkeää kuvaa.
Käytiin sunnuntaina vähän vaeltamassa samassa paikassa kuin syksyllä ja olihan siellä ihan eri meininki kuin Oulussa! Kätkävaaralla oli vielä lunta, pystyttiin hyppeleen jään päällä ja kelkkailijoita oli liikenteessä. Kuin talvinen meininki, ihanan luksusta ja mieltä virkistävää! :) Nautittiin ihanasta auringosta ja aidosta pannukahvista!

Pitää vissiin haastaa kolme bloggaajaa, mutta mutta...Mielenkiinnosta haluan tietää jotain teistä! Eli JuliaEmilia ja Vilma, ei ole pakko tehdä, mutta tämä oli mun mielestä kiva haaste! :)

2 kommenttia:

  1. UUUU hei kiitos haasteesta! Voisin kyllä tähän lähteäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kerennyt tulla sulle blogiin mainittemaan, mutta kiva kun kelpaa! ^_^

      Poista