Haaste: Päivä yksi

perjantai 4. huhtikuuta 2014
TORSTAI AAMU - Aamulla tuli vähän kiirre lähteä töihin, kun Rikun vieressä nukutti niin hyvin! Onneksi sain mennä autolla ja nautin sitten aamupalan ja välipalan yhdessä. Onneksi olen viisastunut sen verran, että teen ruuat valmiiksi jo illalla, että varmasti pysyn aikataulussa! :) Proteiinimutakakku, itse tehtyä mango-banaani sosetta ja vihersmoothie!

"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi kolmen päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista: AAMU – NAAMA – HIUKSET – RUOKA – TÄRKEINTÄ – PÄIVÄ – ILTA – PÄIVÄN KUVA + Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset." 

Itse laitoin seuraavat 20 kysymystä kolmeen osaan, jotta jokaiselle päivälle olisi muutama kysymys :)

NAAMA ja HIUKSET - Ilman meikkiä ja hiukset sekaisin = Tavallinen arki ^_^

1. Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Leijona, mutta joskus tunnen olevani vaaka!

2. Osaatko valehdella? Joo ja en. Moni mun ystävä on huomannut, että osaan ovelasti lisätä mun juttuihin vähän lapinlissää, eli 100poroa tarkoittaa oikeasti 10. Tai joku asia oli hemmetin iso niin oikeasti se oli vaan iso... Juunou, vähän liiotella osaan ja joskus teen sitä huomaamatta itsekkään :D

Valehtelu on kamlaa ja pyrin aina puhumaan totta. Joskus olisi oikeastaan hyvä osata vähän paremmin valehdella, mutta tykkään olla rehti. Kait tässä näkyy se mun kiltteys, mutta nyt hoksasin! Asia, jossa olen aina ollut hyvä valehtelemaan niin itselleni! Aikoinaan oli hyvä olla ulkoisesti, mutta valehtelin muille siitä, vaikka olo oli ihan kamala sisäisesti.. Teininä "Oletko syönyt?"-kyselyyn vastasin aina joo, vaikken ruokaa ollut nähnyt moneen päivään.. :( Onneksi osaan olla nykyisin rehellisempi myös itselleni ja myös ystäville/läheisille.

RUOKA - Rikun ja siskon kanssa käytiin syömässä. Meinasi paniikki iskeä, että mitä voin syödä.. Toripolliisissa oli hyvää alkuruokaa: Tomaattikeittoa leivän kanssa ja pääruuaksi kanaa mangososeella! Perunat jätin syömättä ja leivän olisin voinut jättää myös, mutta tosin jos ajatellaan.. No rasvaisen pihvin ja ranskalaisten rakastaja valitsi jotain tällaista niin on jo pieni askel parempaan! :)

3. Pidätkö itseäsi luotettavana? -Kyllä. Monen monta salaisuutta tiedän, enkä niitä muille lähtisi kertomaan. :)

TÄRKEINTÄ - Riku on tänään ollut tärkein ja ihanin asia pitkään aikaan. Kuva vaan puuttuu :D <3

4. Miksi aloitit bloggaamisen? Voih, siihen on monta syytä: Aloitin Livejournalissa kirjoittamisen jo ala-asteella. Päiväkirja muuttui kuvallisemmaksi ja 2009 toukokuussa aukaisin ensimmäisen blogini täällä bloggerissa. :) Ennen kirjoittelin vain omaksi iloksi, mutta nykyään kirjoitan omasta ilosta ja jaan asioita, joista en oikein muualla osaa kertoa :)

5. Oletko onnellinen? Olen ja vielä onnellisempaan minuun tähdätään päivä päivältä lisää :)

PÄIVÄ - Töiden jälkeen vietin aikaa Rikun ja siskon kanssa shoppaillen keskustassa. Aurinko paistoi ja kait meitä kaikkia nauratti :)

6. Kadutko jotain asiaa erittäin paljon? Monia asioita, mutta loppujen lopuksi asioiden jälkipuinti ei hyödytä näissä tapauksissa mitään ja todellisuudessa kaikki kokemukset kasvattaa ja opettaa, joten otetaan opiksi virheitä ja suunnataan kohti parempaa :)

ILTA - Kaverilla käytiin juomassa teetä ja vaihtamassa kuulumisia! Mulla on ihan huippuja ystäviä ja päivä päivältä opin arvostamaan niitä enemmän <3

7. Raha vai rakkaus? Rakkaus höystettynä rahalla? :') Ehkäpä ihminen on onnellisempi köyhänä rakkaiden kanssa kuin yksin rahojen kanssa.

PÄIVÄN KUVA - UUDET TREENIKENGÄT SAAPUI JA NE OLI JUST NIIN IHANAT KUIN KUVITTELIN! Treeniä odotellessa!

Perjantaita odotellessa...! ^__^

2 kommenttia:

  1. Näyttääpäs hyvältä nuo sapuskat! Tuliko tosta mutakakusta sellaista kosteaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli ja pelkkä taikina oli syltävän hyvää! :) vielä ku oli kaakaonipsejä seassa niin nam!

      Poista