Huhtikuu: Uusia herkkuja

tiistai 8. huhtikuuta 2014

"Voihan nenä. Olen kaksi ihanaa päivää viettänyt aikaa niin työkavereiden kuin hyvän ystävän tupareissa ja nyt pikkuisilla tunneilla päädyin vahingossa nettikauppaan tilaamaan jotain räikeää ja keltaista.. Voi minua, onneksi voi palauttaa, jos alkaa kaduttaan..! :))" 

Haha, ihanat kengät tosiaan oli, ettei sen koommin kaduta tuo tilaus! :) Olen käynyt ulkona ja yleensä juhlimassa viimeksi joulukuussa blogityttöjen kanssa, joten jo oli aika näyttäytyä ihmisten ilmoilla!

Pari viikkoa sitten perjantaina työpaikan virkistysillassa tehtiin ensin UKK-kävelytesti ja kahvakuulailtiin 30min. Voitte kuvitella, kuin vaikeaa oli olla erossa kaikista herkuista ja makeisista, joten ilta oli vaikea..  Lauantaina oli kaverin tuparit ja jotenki sitä ajatteli vain mennä ja näin lähes absolutistina join kolme alkoholijuomaa ja se kyllä tuntui heti sunnuntaina ihan varpaissa asti.. Tuulin kanssa keskustelun jälkeen todettiin, että ehkäpä se oli aiheellista ja mietittiin mun juhla-käyttäytymistä, jota tulen tässä kuussa koettelemaan vielä moneen kertaan! (Ristiäiset, 50v juhlat, 40v juhlat...) Sain luvan valita yhden juhlan, jossa saan herkutella kakkuja ja muita herkkuja vähän enemmän ja valitsin pääsiäisen, joten sitä odotellessa :)

Kolmelta yöllä jaksio hymyillä, vaikka väsytti ihan kamalasti!

Huomaan kuitenkin sen, että heti olossa ja syömisessä näkyi mun vähempi määrä liikuntaa ja olenki sitä Rikulle kirvannut muutamaan otteeseen. Tuon viikonlopun jälkeen keho huusi sokeria ja mielen kanssa edelleen kamppailen vastaan. Alkuviikosta synttärit, työpaikalla synttärit ja kaverin leipomaa torttua.. Ärght, miten sitä oppis sanomaan ei, mutta enkeli mun olkapäällä sanoo, että on epäkohteliasta olla ottamatta, jos toinen tarjoaa..

Kuten aikaisemmin sanoin, ristiäisissä maistoin palan kaikkia tarjolla olevia herkkuja, enkä hakenut lisää.. Joten jotain jäi mieleen meidän keskustelusta ja tulevana viikonloppuna onkin sitten astetta vaikeampi tilanne, kun 50v juhlissa tuskin on huonot tarjoilut... :') Kuiten pysyn kovana ja syön ennen juhliin menemistä jotain :)

Onneksi juhlin vain muutaman kerran vuodessa (muuten "tykkään" olla kotona yksin yhyy.. :D) niin muutaman viikon päästä saan nauttia pääsiäisestä täysin siemauksin! Kerran kuussa herkuttelu kuulostaa mun korviin erittäin hyvälle, pitänee kokeilla sitä seuraavassa kuussa.... :)

Tuulin kanssa freesinä juteltiin!

Maaliskuussa etsin tasapainoa elämään ja vähensin somea... No ainakin kovasti yritin huonolla menestyksellä :')

Nyt huhtikuussa keskitytään kokeilemaan kaikkea uutta! Ruuan suhteen ollaan aloitettu jo erilaisilla proteiinilätyillä, linssikeitoilla ja tutustuttu mm. taateliin, eri pähkinöihin jne. Toisaalta miksen alkaisi kehittelemään niitä terveellisiä herkkuja ja muutama näpsäkän ohjeen olen saanut toteutettua! (Kiinnostaako ohjeet?) Raakasuklaa on vielä kaukaisuudessa, koska ensimmäinen satsi oli niin järkyttävän pahaa, ettei siitä tykännyt kukaan... :')) Hups, musta ei kokkia tule..


Liikunnan suhteen tarkoitus olisi vihdoin päästä uimaan, käymään pidemmillä lenkeillä ja vähän ehkä alkaa tuota juoksua treenaan, jos toukokuussa juoksen Oulun Terwahölkässä 10km lenkin työporukan kanssa! Tästä olen pitkään haaveillut ja nyt se sitten toteutuu :)

Myös uneen ja sen laatuun panostetaan enemmän. Siskon kanssa tehtiin tänään diili, että aletan tekemään yhdessä aamupalaa ja lähdetään yhtäaikaa töihin, että päästään kumpikin aikaisemmin pois! :) Unirytmin kääntäminen vähän aikaisemmaksi ei tekisi pahaa ja onhan se totta, että päivällä ehtisi aikaisemmin salille ;)

Että semmosta. Unelma itsestä- valmennuksessa aletaan tällä viikolla tutkiskellaan lähemmin omaa itseä ja omatuntoa, joten pohdiskeleva kuukausi tiedossa! :)

6 kommenttia:

 1. Mulla on sama tapahtuma tavoitteena, kuin sulla! Terwahölkkkä siis. :) Tosin puolikkaan verran ajattelin juosta ja toivottavasti parantaa aikaa sen vähintään 20 minuuttia. Kovat reenit strattasi jo, kun liityin fitfarmin Endurance -valmennukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua hullu!! :) Mulla oli tavoitteena viime syksynä juosta puolikas mutta en ole vuoteen ottanut juoksuaseltakaan.. :-D joten alotetaankympillä ja jos vielä innostaa nii syksyllä sitten puolikas! :) Pitää kyllä käydä tsemppaamassa sua! :)

   Poista
 2. Laitahan vaan niitä herkkureseptejä, kiinnostaa kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) jee, yksi innokas, kohta oot ainoa lukija ku muut kyllästyy :')

   Poista
  2. No ei kai sentään :D Mutta kyllä monesti kaipailis ainaisten karkkien ja muun "roskan" tilalle jotain terveellisempää herkkua :)

   Poista
  3. Niin totta, koitan kirjoitella myös "ei niin hifistely" ruokia, ettei tarvitse kauppaan lähteä.. :')

   Poista