Hullut päivät

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Viime syksynä rakastuin Stockmannin Hulluihin päiviin, koska siellä saa kokea kunnon "ison_kaupungin_meininkiä" :) Ihmiset tekee hyviä ostoksia ja tunnelma on katossa. Yleensä ei tarvitse jonottaa (ellei osta karkkia, en vain käsitä sitä määrää, mitä ihmiset ostaa.. Huhhu) eikä ihmiset töni, vaikka suomalaisilla on liukuportaiden kulttuuri hukassa :)

Viimevuonna en vaatteita ostanut vaan panostin ruokaan. Tässä ei ole todellakaan kaikkea, mutta puuro ja liha on sen verran edullista tuolla, että ne tarttuu melkein aina mukaan, oli sitten luomua tai ei.... Lihaa ostin seuraavalle kuukaudelle, ainoat maistuvat TEHO- proteiinipatukat pahalle kiireelle ja tietty siemeniä, pähkinöitä ja papuja tarttui mukaan ruokavalion täytteeksi. Vaihdoin myös tattarin takaisin kauraan, joten katsotaan, miten vatsa reakoi! :) (Vakka välttelen maitotuotteita niin joskus on pakko vähän joustaa ja sen teen näiden patukoiden suhteen, koska syön näitä todella vähän. Kiitos myös Veeralle, jonka takia en ole pystynyt tänään syömään MITÄÄN omasta jääkaapista...! Ok, vähän liiottelua, mutta tuo lihan ostaminen vähän jäi harmittamaan.. Olen aina miettinyt, miten maailmassa riittää niin monta maitopurkkia jokaiseen kauppaan ja miten lihaa on niin paljon maailmalla tarjolla..Pistää miettimään omaa ruokakulttuuria uusiksi..)


Vähän motivaatiota kaipasin tulevaisuuteen eli kesämekko tarttui reissua ajatellen ja ostin vihdoin värikkäät shortit! Maxmakot on saaneet mun kaappiin ja varmasti tulen käyttämään niitä ihan kyllästymiseen saakka. Rikukin kävi hulluilla ostamassa ison kasan sukkia ja boxereita :)

Sellaista. Oli hullut tai ei, niin mulla on ensiviikolla palkkapäivä! Mukavaa laittaa rahaa säästöön, kun sitä on nyt kulunut ihan liiaksi asti, mutta tulipahan sellainen hullutus keksittyä, että haluan uuden puhelimen...! Eihän ihminen voi samalla olla yli kahta vuotta...? Voi elämä... :')

2 kommenttia:

  1. :DD Anteeksi! (Mutta nyt on hyvä mieli kun sain ees muutaman ihmisen tuumimaan näitä asioita! Jes!) Mullakin rupesi dokumentin aikana kanapaketti jääkaapissa kummittelemaan... Mä taisinkin jollekin kommentoida että eihän sitä nyt kaikkien tarvitse kertaheitolla vegaaniksi kääntyä, vaan enemmän maapallo hyötyy siitä, että kaikki vähentää lihansyöntiä tai keskittyy sen laatuun, kuin että jos muutama kääntyisi kokonaan vegeksi ja paasaisi siitä toreilla ja nettipalstoilla suu vaahdoten, haha. Vaikka korvaa pari viikon liharuokaa soijasuikaleilla tai välillä ostaa riisimaitopurkin normimaidon sijaan :--) Ja kroppahan siitä myös tykkää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon joskus ollu vege, mutta sen verran lihasta pidän, etten ihan kokonaan siitä luovu, tosin sen laadusta tulevaisuudessa tingin ja kovasti! Ja onhan nuita muita lahtoehtoja niin paljon, että tuskin kelleen tekisi pahaa tutustua vähän linsseihin, papuihin ja muihin vahtoehtoihin ainaisen kanan tilalle :)

      Poista