Ihan pässi loma!

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Ihanaa pääsiäistä kaikille! Vaikka olin vain kolme päivää töissä niin se tuntui ikuisuudelta ja nyt on ihana hengähtää ennen loppukiriä!

Olen nauttinut vain hengailusta täällä anoppilassa Danan kanssa, käynyt jopa lenkillä uhmaten tätä flunssaa ja salillakin kävin piipahtamassa, mutta pitää malttaa nyt vähän levätä, että olo paranee entisestään. Alkuviikko oli kamalaa kriiseilyä vaatteiden kanssa ja mikään ei ole tuntunut hyvältä päällä. Pääsiäisen vuoksi herkkuja on tullut syötyä ihan liikaa ja on ollut siitä pahamieli, mutta eilen kun kirjoittelin Tuulille s-postia ja palailin kirjan pariin niin jotenkin olo keventy. Saatiin myös Rikun kanssa suunniteltua kesää ja reissua, unohdetaan se Espanja ja suunntalaan aasiaan, kuten alunperin oli tarkoitus! Kahteen eri maahan, mitähän ne mahtaa olla, osaako joku arvata? Toinen on ennestään tuttu ja toinen mulle täysin uusi! :) Mikä sen parempi motivaatio seuraavalle kahdeksalle viikolle kuin palkintona ahkeruudesta kuukauden reissu lämpimässä! Kyllä, matkan pituus kasvoi heti muutamalla viikolla :) Joten nyt stoppi herkuttelulle... 24h sitten söin viimeisen herkun... Hyvä alku :') Junassa en syönyt tavallista suklaata vaan testailin neljää eri raakasuklaata!

Matkustin jo to tänne pohjoseen (Huhhu, juna 30e!?!?!) ja tänään menen moikkaamaan tätäkin blogia kirjoittanutta Tiinaa pitkästä aikaa! Eli mukava päivä tiedossa!

Nauttikaa lomasta! ^_^

2 kommenttia: