Mustetta iholle

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Tätä hetkeä on odoteltu jo kuukausia, enkä ole siitä oikein kelleen kertonut. Ajan varasin vähän jännityksellä ja kauhistuksella. Viimeksi se sattui niin paljon, että henkinen puolisko valmisteltiin hyvin mukaan. Olin myös vähän sairas viimeviikolla, joten vielä enemmän mua pelotti.

Voisimpa kirjoittaa, että nämä musteet iholla olisi tatuoinnista. Tarina kyllä täsmää moiseen, tosin tatuointia en ole pitkiin aikoihin ottamassa, sen verran kamalaa se oli. Hieronta on tammikuusta alkaen ollut säännöllisesti mun elämässä, mutta tämä toinen kerta oli muuten todella hyvä kokemus, mutta nämä jäljet käsissä saa mut pysymään pitkähihaisessa paidassa muutaman viikon! 

Jos joku uskaltaa väittää mulle, että hieronta on nautintoa niin saa turpiinsa. Hauis oli niin jumissa, että ihan hyvä olisi enemmän hieroa niitä. Myös rintalihakset oli tukossa, etuolkapäät vielä enemmän, mutta selkä oli jo paljon parempi kuin ennen! Mikä parasta: Mun sormet ei ole enään tunnottomana!

EDIT// Saan ihan kosketuksesta mustelman, joten tämä oli odotettavissa.

8 kommenttia:

 1. Ihan näin itse hierojana voin sanoa, että nyt ei ole kyllä ollut ammattimaista toimintaa. En ole KOSKAAN saanut aikaan tuommosia vaikka on ollut kuinka mustelmaherkkiä asiakkaita ja vaikka on kuinka voimaa käytetty. Ja jos asiakas on oikeasti herkkä saamaan mustelmia ja silti kaipaisi kunnon käsittelyä niin tekniikan vaihto! Herrajumala. Vaihda hierojaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä Hanna pelkää, käsissä oli jo ennestään muutama mustelma, joten nou hätä! Tää mies on hyvä ja en ole koskaan ennen saanut hieronnasta apua kuin vasta nyt :) Kädet ovat mm. olleet tunnottomana, mutta nyt kädet taas toimii. Ehkä enemmän rasvaa laietaan, että liukuu paremmin ja ei nuo kädet nyt nuin pahat ole :)

   Poista
 2. Haha olin varma että kyse oli tatuoinnin ottamisesta, hyvin kirjotettu! :D Voi kamala, miten joku ei nauti hieronnasta! mutta onneksi sait jumeja vähän auki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, en kyllä ota tatuointia piiitkiin aikoihin! Enkä varsinkaan käsiin, nämä mustelmat vie liikaa huomiota ja häiritsee liikaa, joten ei kiitos! :') Mun kokemuksesta hieronta ei auta jos se on nauttimista, (ok stressitaso voi laskea hetkellisesti!) tai ainakin ennen kaikki "hiplaajat" on vaan saaneet uneliaisuutta, mutta hieronta ei ole sitten auttanut käden/olkapään kipuihin yhtään :(
   Nyt auttaa :)

   Poista
 3. Hahah säikähin jo otsikosta että nytkö se on menny ottaan uuen kuvan... :') Hui kauhea tuleepa sulle helposti mustelmia! Munki pitäs uskaltautua hierojalle piakkoin.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin pyytänyt sut mukaan kaveriksi! :') Mullahan on aina jalat täynnä mustelmia..

   Poista
 4. Huhhuh mikä mustelma! Ainakin nyt on paikat auki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei net enään nuin pahalta näytä, mutta en ainakaan enään käsiin tatuointeja halua kun häiritsee liikaa :D On auki ja hyvä olo!

   Poista