Rakkaus blenderiin

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Sain ensimmäisen blenderin asuessani Rovaniemellä ja sille tielle olen jäänyt. Silloinen 2l kannu vahtui nopeasti mun pitkäaikaiseen rakkauteen (ja vihan kohde) FASETTin 450ml kannuun, joka saa väistyä kaapista äidin käyttöön, koska se on liian pieni ja liian tehoton mun käyttöön, mutta palvelee kyllä äitiä tehtävässään hyvin :)

Tuossa muutama kuukausi sitten ostin kaverilta käytettynä C3 Mix & Go Blenderin, joka on pelastanut mun monet aamut helppoudellaan. Juoman saa suoraan mukista mukaan ja on helppo kujettaa jokaiseen paikkaan!


Muutama viikko sitten mokasin ja rikoin koko koneen, koska olin katsonut hulimattomasti tiivisteen, joka kiertyi sekoittajaan. Viikon harmittelin ja vähän kiukkuilun kanssa etsin varaosaa, kyselin liikkeistä tuloksetta ja ärsyynnyin siitä, että pitäisi uudesta koneesta maksaa vähintään se 40e. Kuiten kysely kannatti ja mennessäni uudestaan Clas Ohsonille kysäisin mukavalta naiselta varaosaa ja niillä oli myynnissä niitä! Edellisellä viikolla miesmyyjä katso happamasti ilman tietokoneelta tarkastamista ja kehoitti ostamaan uuden, koska varaosaa ei ole. Älkää siis luottako miehiin ja pitäkää kiinni omista eduista ;) Tässä odottelen, koska saan oman kappaleen liikkeeseen ja kyselemällä säästin lompakkoa ainakin 27e verran! :)

Rikkoutuneen blenderin tilalle hamuilin vähän isompaa kaveria, koska olen innostunut tekemään keittoja. Anoppi lahjoitti oman käyttämättömän OBH Nordican 1800ml blenderin mulle käyttöön, joten vaikea arvata, mitä tai millaista ruokaa syön ensiviikolla ;)

Sisko manailee, että meidän keittiössä ei ole kohta tilaa muille tavaroille, kun nämä laitteet vie kaiken tilan. Hups. :') Kyllä vielä joskus oman VitaMixin ostan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti