Yöpöytä

18:00


Kun katselet tätä tekstiä niin olet varmaan kotona ja nautit omasta ajasta.. Olen itse tekemässä ihanaa 13h tuplavuoroa töissä ja lepäilen seuraavan kerran vasta perjantaina illalla kuuden jälkeen.. Mitä sitä ei rahan eteen tekisi. :')

Olen kirjoitellut hiljattain eri postauksia (17kpl..) viilaamista vaille julkaistavaan kuntoon, mutta jotenkin tietokoneella ei saa kulutettua aikaa yhtäpaljon kuin ennen! Tämä viikko on muuten myös todella kiireinen ja tuhat sata asiaa pitäisi hoitaa ennen lauantaita! (ja seuraavat 6 viikkoa..) Myös lomamatkan lennot pitäisi tilata ja muutenkin hoitaa kaikkia virallisia juttuja, kuten hankkia passi, käydä hammaslääkärissä.. Miksi kaikki tällaiset ovat aina yhtäaikaa!?!

No negatiivi-Laura saa hypätä onneksi nurkkaan ja vaikka mennä siskon huoneeseen odottaan pidemmäksi aikaa. Suutuksissani sain jopa huoneessa vaihdettua järjestyksen ja ostin uuden yöpöydän :)


Tuossa keskellä mahtuisi aamulla vaikka jumppaamaan tai tekemään kärrynpyöriä, sen verran tilava tämä huone on. Aamuinen aurinko paistaa isosta ikkunasta sisälle ja iltainen aurinko pienestä, joten valosta ei ole puutetta. 

Harmaa ex-yöpöytä päätyi tietokoneen viereen "tavarankerääjäksi" laiskuuteni vuoksi ja näppäsin Clas Ohsonilta mukaan kukkapurkkitelineen, joka sopii just eikä melkein tuon vaatereikin kanssa! Kesällä saan vaihdettua tämän herätyslampun mun ihanaan Pentikin lamppuun, sitä odotellessa :)

Käy myös lukemassa

0 Kommenttia

Seuraa Facebookissa

Bloggerin lukijat