Sieniä ilman sadetta

21:37


FSF Instants, (Four Sigma Foods) nämä eriskummalliset sienet ovat vähän väliä pullahtaneet esiin muissa blogeissa ja nyt muutaman kuukauden verran olen niitä itse ihastellut. Suorastaan olen koukussa näihin, koska ne ovat niin monikäyttöisiä ja olen ihan varma siitä, että ne pysyy vielä pitkään mun arjessa! :)

Tee, smoothie, herkkujen kanssa, aamupala, iltapala, välipala, jäätee, kahvin kanssa.. Ihan missä tahansa! Oon ihastunut! :)

CHAGE on erittäin voimakas antioksidantti, joka on kehosi tukena taudinaiheuttajia vastaan. Pakurikääpä tehostaa kehon immuniteettia ja on oiva apu flunssan karkoitukseen. Niin totta! En ole ollut niin paljon flunssainen kuin ennen ja olo on ollut paljon terveempi, tässä on ehdottomasti maku kohdallaan! :) (Nyt ei puhuta selkäkivusta, vaan yleisistä sairauksista)

Ainesosat: Chaga kaksoisuute 50% (30% polysakkarideja, 2% triterpeenejä), tähtianista, minttua, steviaa (steviol glycosides)

CORDYCEPS on hyvä juoda esim. ennen treeniä/sen jälkeen, koska se nostaa energiatasoja ja hapenottokykyä! Se nopeuttaa myös fyysistä toipumista ja K-18 materiaalina parantaa sitä kykyä ;) Oon tykännyt juoda tätä jääteenä, jos olo on väsynyt kesken päivää ja energiaa riittää vaikka muille jakaa! :)

Ainesosat: Cordyceps kaksoisuute 50% (40% polysakkarideja, 15% mannitolia), tähtianis, minttu, lakritsijuuri, stevia (steviol glycosides). 


REISHI on mun unilääke! Unenlaadun parannuksen lisäksi tämä lievittää stressiä ja parantaa verenkiertoa. Tässä on aika voimakas maku, johon piti tottua. Nyt se on iltaisin mun kohokohta saada tätä lämpimänä ;) Reishiä käytän varmasti myös tulevaisuudessa, oli se sitten FSF tuote tai ei :)

Ainesosat: Reishi kaksoisuute 33% (30% polysakkarideja, 2% triterpeenejä), tähtianis, minttu, lakritsinjuuri, stevia (steviol glycosides)

SHIITAKE sisältää kaikki välttämättömät aminohapot ja huikean määrän mineraaleja. Se hoitaa ihoa ja kauneutta, tukee maksan toimintaa ja puhdistaa verta. Eli tämä sieni tunnetaan kauneuden sienenä. Tämä ei sisällä steviaa tai muita makeuttajia. Juoman maku on luonnostaan lempeä ja helposti nautittava, joten tämä on ihana lisätä smoothieen ilman vaaraa sen maun pilaantumisesta :)

Ainesosat: Lentinula edodes uutejauhe (siitake/shiitake), Schisandra chinesis, voikukka, ruusunmarja.


MAITAKE on koppelokääpää, jota on tunnettu alfa-glukosidaasi-inhibiittorina. Se tarkoittaa, että se hidastaa sekä estää sokerien imeytymistä. Tätä on kokeiltu raakasuklaan sekaan ja smoothieen sopii myös mainiosti antamaan makua :)

Ainesosat: Grifola frondosa uutejauhe (maitake) 50%, Ocimum tenuiflorum (tulsi), inkivääri, ruusunmarja, stevioliglykosidit 0.15%.

Yksi puuttuva sieni on LION'S MANE, (oranssi) joka suojaa hermosto, tehostaa kognitiivisia kykyjä ja mulle ehkä paras ominaisuus olisi se, että parantaa muistia, sitä kaivataan. Pitää ehkä harmita sen tilaamista seuraavassa satsissa ;)

En käytä kaikkia päivittäin yhtäaikaa, mutta kyllä näitä on paljon mennyt. Katson aina tilanteen mukaan, mitä haluan käyttää ja milloin. Eniten menee virheää ja sinistä, mutta kyllä pahalta näyttää, että kohta pitää tehdä uusi tilaus.. Oon ihan sienissä :')

Käy myös lukemassa

6 Kommenttia

 1. mistä näitä saa? :P

  http://mikkc.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin varustelluista luontaistuotekaupoista löytyy aika hyvin ja netistä kans löytyy paljon sivuja kun laittaa tuon nimen googleen :)

   Poista
 2. Hei tiiätkö saako näitä täältä Oulusta mistään ostettua?! :) Oon jo pitemmän aikaan halunnu/pitäny ostaa ainakin tota shiitaketta, mutta oon erittäin huono nettitilaaja :D Ootko sä tilannut nää vai ostanut kaupasta? :) Kiiiiiitos jo super paljon etukäteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuudes maku, nykyään HM:n vieressä. Sieltä löytyy Oulussa :) Osan tilannu mutta tuolta osanut suurimman osan :)

   Poista
  2. Oi jeeeee kiitos sulle! <3 Pitää suunnata siis sinne pian! :)

   Poista

Seuraa Facebookissa

Bloggerin lukijat