Valakohipiäinen

23:33


Jos viimeksi oli vähän skyfall-meininki, niin nyt ollaan ihan ääripäässä! Tää alkanut viikko on ollut ihan mahtava, niin sään kuin mielialan puolesta! Kesä on täällä! Meidän kolmio muuttui juuri neliöksi, kun terassi pääsi kovaan käyttöön. Siellä syödään, nautitaan auringosta ja lekotellaan muuten vain mahtaen kuulumisia muiden kanssa. 

Meille vielä paistaa päivä- ja ilta aurinko, joten siellä on lämmin, muttei liian kuuma. Tämä valkohipiäinenkin uskalsi olla sortseissa ja pikkupikku paidassa siellä, kiitos huurretun alaosan. Otin ensimmäistä kertaa aurinkoa ihan ottamalla sitten Rodoksen reissun jälkeen, eli 2010! Nautin, niin kovasti mie nautin! En edes pidä jäätelöstä ja kovasti sellaista teki mieli, joten tein jäisen smoothien ja voi että se oli nannaa! Jääpalat viilensi ja olo kylmetty sopivasti :)


Kesän ensimmäinen lenkki shortseissa ja topissa TSEK! Kuvittelin, että olisi liian kylmä, mutta ei, juuri sopiva! Lippis on myös mun suuri suosikki, harmikseni en ole mitään muita kivoja yksilöitä löytänyt ja tässäkin komeilee autofirman logo edessä, onneksi himmeällä :')

Huomaattekos, mikä kapistus on tehnyt paluun? Mun möllykkä, jota on ollut kova ikävä! Onko kuvissa eroa?!? Mulla ainakin herää kova into kuvata näin kesää kohden ja vielä enemmän, kun löytyy talosta taas kunnon kamera :)

Imekää (tai ottakaa) paljon energiaa ja D-vitamiinia auringosta! Mahtavaa viikkoa kaikille! :)


Käy myös lukemassa

0 Kommenttia

Seuraa Facebookissa

Bloggerin lukijat