Kesäkuu: Nauti ♥

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Toukokuussa stressasin töistä ja kipeilin selän kanssa. Mun stressitaso on nyt lähes nollassa ja selkä kipeilee edelleen, eikä kieltämättä liikunta ole maistunut muutaman viikon aikana ollenkaan. Salikortti mulla loppui jo aikapäivää sitten, mutta laiskuus on vienyt mut mennessään. Toisaalta saa keho levätä, mutta jumatsukka mun uni on niin hukassa, että voisin vaan valvoa yöt ja päivät ja ja.. Tämän vuoksi en oikein pidä kesästä :( Onneksi kiinassa tulee pimeää yöllä, joka kyllä helpottaa heti tätä menoa. 

Matkalla kiinassa meillä on juurikin tarkoitus saada unirytmi heti käännettyä kohdalleen. Oltaisiin aamulla aikasemmin ylhäällä kuin puoli kuusi iltapäivällä. Toisaalta yöt menisi myös helpommin, kun ei valvotta neljään asti, kun muu kaupunki nukkuu. Ehkä saadaan jopa kokea enemmän, kun vain hostellin kovat sängyt :')

JVG -Eteenpäin feat. Pete Parkkonen


Valokuvaaminen reissussa on kyllä yksi suurimmista tavotteista. Haluan saada onnistuneita, raikkaita ja tunnelmallisia kuvia. Siksipä reissuun lähtee 4kg edestä kameratarvikkeita.. Nikon ja pikku Olympus kera 5kpl x 16gb muistikortteja :)

Tämän kirjoitelman omenapuun kuvat on laitettu "raakana" tänne, ilman mitään kuvankäsittelyä pienentämistä lukuun ottamatta. Voin kertoa, että aurinkolasien läpi maailma värjäytyy niin, ettei käsittelyä edes tarvita :)

Jannika B - Itseni herra


Aikaisemmin olen sanonut, etten pidä kiinalaisesta ruuasta, mutta matkan tarkoituksena olisi olla avoin eri ruuille ja olen kiitollinen siitä, että kiinassa ei juuri sokerihiirelle herkkuja ole. Kiinalaiset kun syö herkkupalana kanankoipea.. Nam, vähän kuin suomalainen suklaa.. Not. :') 

Kesäkuussa haluan nauttia lomasta, Rikun seurasta ja nähdä maailmaa ilman ylimääräistä stressiä. Sen myös teen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti