Minä olin lentäjän kammo!

keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Ensimmäinen lento takana ja Tukholmassa vielä 5h odottinen ennen 9h lentoa... Ei haluttu lähteä seikkailemaan väsyneenä keskustaan, ettei varmasti myöhästytä lennolta. Tarkkoja? Kyllä! 

Mun harmiksi kaappasin Helsingistä mukaan myös jonku kurkku/vatsapöpön. Tässä kärvistelen vatsakipua vastaan vichyllä ja nenäsumute, kurkkupastillit taistelee, etten sairastu lisää.. Toisaalta ehkä tää muutaman yön 2-4h yöunet ei auta asiaa yhtään, lentokoneen ilmasto vielä vähemmän... Vois olo parantua kunnon nukahtamisen jälkeen. Toivotaan, ettei olo pahene!! 

Lentopelkoisena kroppa voi ihan hyvin reagoida asiaan näin, joten en yhtään ihmettele tätä oloa. Onko muita lentopelkoisia? Hyvä, etten jo ekalla lennolla huutanu kauhusta, vaikka itkin nousun jälkeen ekat 10min.. Annoin hyvän ja aikuismaisen ensivaikutelman viereiselle pikkutytölle, joka pillitti mun tahtiin yhtä ahkerasti vain siksi, ku meikäki itki... Vai oliko se toisinpäin?

Nyt alan katsomaan jotain elokuvaa, etten nukahda pystöön. Katsotaan, voiko kiinasta päivitellä, mutta ajastin muutaman tekstin ennen heinäkuuta, joten palaillaan viimeistään silloin! Mahtavaa ja riemukasta juhannusta kaikille, nauttikaa ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti