Kesän parhaat palat

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Blogimaailma on tehnyt jonku superhiljentymistempun ja muutama mun lemppari bloggaaja on lopettanut myös kirjoittelun kokonaan. Alkaakohan bloggaaminen olla kohta out? Kyllähän sitä itsekkin välillä miettii, olisko kiva olla kirjoittamatta, mutta ei mun ole vielä aikaa hiljentyä ;)

Mutta toisaalta kesä ja täydellisen ihanat kelit pitää porukan varmasti liikkeellä ja pois koneelta. Sen ymmärtää täysin, olenhan itse täysin samalainen! Ensiviikon superhelteet senkun kruunaa koko loman! Itse kuiten kaipaan jo rutiinia elämään ja ennen kaikkea säännöllistä ruokaa!!

Muutaman päivän ajan olen taas salille eksynyt ja pikkuveljen pyörä on ollut mun paras kaveri liikenteessä! Kukapa ei voisi vastustaa ajamista näin hyvällä pyörällä ja ottamalla samalla hyötyliikunnan ilot irti ;)


Kesä lämpöineen on antanut myös aikaa olla Danan kanssa. Kohta neljä vuotiaasta kissasta on tullut koira, joka on oppinut noutamaan keppiä! (Kuvissa ensin noutajan ilme ja alemmassa se mökötys, kun lähden sisälle kesken leikin..) Me osataan myös leikkiä hajuaistilla piilosta ja nukutaan öisin kiinni toisissamme. Ja toki ei ole kuuma ei..

Mun karvapalloa tulee ikävä, mutta onneksi nähdääm usein ♡ Toisaalta odotan syksyä paljon, mutta tämä kesä on ollut parhain kesä koskaan. Ajattelin tehdä seuraavista yhtä hyviä ja alkaa nauttimaan jokaisesta vuodesta. Hyvä päätös ♡

P.s se, joka on kaipaillut ruoka juttuja niin  meikä pääsi mukaan raakaruuan koekaniiniksi Fit to you! innoittamana! Ensiviikolla elelen siis 5 päivää raakaruualla ja kirjoittelen siitä yhteenvetoa blogiin. Tulen varmasti käsitteleen aihetta myös täällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti