Takaisin ruudulla!

lauantai 5. heinäkuuta 2014

Heipähei livenä taas ja terveisiä Kiinasta! Matka sujui todella mukavasti flunssaa ja vatsatautia lukuun ottamatta. Sain kokea mahtavia asioita tutussa ympäristössä ja mikä parasta: Rakastuin kiinalaiseen ruokaan! 

En ajatellut kirjoittaa Kiinan matkasta tähän tyyliin: "Päivä 1: Päivä oli ihana. Päivä 2: Päivä oli mahtava! Päivä 3: Päivä oli kaunein koskaan..." Menisi aika yksipuoleiseksi ja tylsäksi, olisihan nuita ainakin se 23 tiedossa. Muutenkin tuntuu, että lomasta on ihan liian vähän aikaa, joten mun ajatukset on vielä hirmusen sekaisin ja liian kaipaavalla mielellä. Haluan takaisin lämpimään nyt ja heti! 


Joten tuskin tulen kirjoittamaan reissusta ihan heti ja tuskin ihan lyhyesti, on nimittäin niin paljon kerrottavaa. Oli mahtava tuntea paikallisia, saatiin niin paljon enemmän irti reissusta ja niin näppärää tietoa, että en olisi ikinä uskonut toisen kerran olevan näin mahtava idea. Eli tiedossa on päivän sijaan kokonaisuuksia niin asumisesta, paikallisista elämästä kuin mahtavista nähtävyyksistä. Myös pieniä "oppaita" matkustamiseen liittyen jne. (Mulla niin hävetti lukea edellisen reissun tekstejä, koska oon ollu niin tylsä ja mäkkärimössö! :') ) Viime reissullakin kirjoitin tekstejä vielä joulukuussa, joten ehkä ennen sitä voisin saada aikaiseksi kirjoittaa jotain ;) Kuvia on vain reippaasti enemmän kuin viimeksi, sellainen +5000 kuvaa odottaa käsittelyä.. Toinen blogini on jälleen julkinen, joten sinne luultavasti lisäilen enemmän kuvia, kunhan saan käytyä kuvat läpi :)

Just nyt on kylmä, vaikka ulkona on puolipilvistä ja 22c kylmä lämmintä. Mun pitäis pikkuhiljaa alkaa palaamaan arkeen ruuan ja treenien suhteen, juuri nyt laiskottaa aika kivasti ;) No ei vais, meinaa elimistö olla vielä toisessa bakteerikannassa niin ei oikein ruoka vielä maistu kummoselle. Mutta blogia on ollut sen verran ikävä, että palaillaan taas mahdollisimman pian :)

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa takasin, innolla ootan kuva-antia Kiinasta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, sitä on PALJON! ;) Mutta ehken tee kaikkia kerralla, vois porukka kajota blogista pois :D

      Poista