Veneillen Twincity 2014

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kävin Twincity festareilla torstaina katsomassa bändejä ihan alueella, mutta perjantaina ja lauantaina lähdettiin kuuntelemaan musiikkia veneellä. Oli tyyni meri ja veneily 70km/h on jotain ihan mahtavaa! 

Alueen lähelle ei päästy tietenkään, mutta kuultiin todella hyvin ja kiikareilla oli kiva katella meininkiä. Nähtiin niiden kautta Jari Sillanpää ja Suvi Teräsniska, jotka kumpikin oli todella hyviä! Jartsa vielä yllätti ihan totaalisen hyvin, vitsi mikä ukko! Suvin olen nähnyt ennenkin ja se osaa laulaa niin ihanasti.


Valitettavasti oli pakko mennä katsomaan Matti Nykänen ja vielä enemmän välitettavasti myös Johanna Tukiainen.. Kunnon Sikalauantai oli siis tiedossa, jos taso oli tuollainen, olihan siellä myös Tauski.. ;)

En muista tuon vesijutun nimeä, mutta arvatkaa haluanko joskus kokeilla lentää veden päällä? NIIN SIISTIÄ! Antaa kuvien puhua puolesta :)

Olen kerran nähnyt tän naikkosen livenä, joten esitys ei järkyttänyt yhtään, vanhempi porukka ei osaa vieläkään suhtautua asiaan mitenkään... "Ei ole lasten katottavaa, mutta ei kyllä aikuistenkaan. " -Äitini :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti