Huivirakkautta

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Päätin, etten tänä syksynä osta vaatteita. Päätin sen, koska haluan muuttaa kehoani vielä paljon eri suuntaan ja nyt vaatteiden ostaminen olisi turhaa. 

No ne, jotka mut tuntee tietää sen, että jos saan jonkun mieltymyksen niin sitten ostan niitä mahdollisimman paljon. Onneksi viime talvena ostin pipoja ison kasan ja nyt oli huivien vuoro! Olen aika tykännyt huiveista, mutta musta ja tumman sininen alkoivat käymään niin tylsäksi, että päätin vähän panostaa. Ja mulla tunnetusti palelee talvella helposti, joten nyt ei kaula jäädy!

Toki tähän vaikuttaa se, etten ole ihan vielä valmis maksamaan Mulberryn tai LV:n huivista 300e, vaikka joskus vielä sellaiset haluan! :)

Onhan tässä tullut käytyä läpi Oulun kaikki kaupat ainakin kolmeen kertaan ja nyt viimein olen tyytyväinen. Joku räikeä punainen olisi vielä kiva, mutta toisaalta mulla on jo sellainen ommeltuna ja parasta tyytyä näihin! Myös valkoinen haluttaisi, mutta se taas menee niin nopeasti likaiseksi, että parempi pysyä tummissä sävyissä.

Huivien hinta on 12.90-51e/kpl väliltä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti