Quest bar -proteiinipatukat

tiistai 16. syyskuuta 2014

Aikoinaan söin paljon proteinipatukoita, mutta olen sitemmin jättänyt ne vähemmälle. Nyt kuiten olen viimein löytänyt mieluisan merkin, jolle näytän peukkua. Quest Bar patukat ovat maukkaita, arvoltaan hyviä ja makuja on TODELLA paljon! Tilasin juuri Verkkokauppa.comista testiin 13 eri makua ja tässä kuukauden aikana varmasti löydän omat suosikkini :)

Mulla on muutama maku itsellä laatikollisen verran. 
Cookies & Cream, joka myös Oreoksi kutsutaan. Nämä on mun lemppareita ja tuskin tulee uutta suosikkia tilalle. Maku on ihana ja mukana olevat. Toinen maku on Double Chocolate Chunk, eli tuplasuklaa ja no.. Parempaakin on syöty. Maku on suklainen, mutta maku on tunkkainen ja mukana on joku sivumaku, josta en pidä.

Proteiinipatukka on helppo välipala ja nopea kuljettaa mukana missä tahansa :)

4 kommenttia:

 1. Jes, kiitos tästä postauksesta! Täytyy heti rynnätä tilaamaan itsellenikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä hyviä ja näihin saa uppoamaan omaisuuden rahaa myös.. Verkkokauppa on vain niin suosittu, että meinas olla kaikki loppu. Myös fitnesstukusta löytyy tuotteita muutaman euron kalliimmalla :)

   Kannattee tosiaan testailla ja löytää omat lempparit. Omat suosikit on brownie, vadelma valkosuklaa ja marjasekoitus! :)

   Poista
  2. Kiitos vielä makuvinkeistä! Kokeilin verkkokaupalta jo tilaillakin, mutta loppunut oli suurin osa. Siispä matka jatkuu fitnesstukulle :)

   Poista
  3. Kiva jos oli hyötyä :) Toivottavasti löytyy mieluisia makuja!

   Poista