Quest barin pikkuleivät

torstai 16. lokakuuta 2014

Viime viikolla sain kauan odotetun paketin fitnesstukusta ja innoissaan odotin Quest Barin proteiinipatukoita kotiin! Jokunen aika sitten hehkutin mun rakkautta näihin ja olen nykyisin ihan koukussa. Kokeiltuani lähes kaikkia makuja löysin monta suosikkia. Tilasin muutaman maun vielä testiin ja muutaman laatikon lemppareita. Suklaa brownie sopii oikein mahtavasti pilkottuna ihan mihin tahansa, esimerkiksi lättyjen päälle tai vaikka rahkan sekaan. Suklaa chip cookie on kuin suklaapatukka ja ehkä parhaimman makuinen kaikista mun testaamista mauista heti Cookies & Creamin jälkeen. Vadelma-valkosuklaa taas vei kielen mennessään. Muita hyviä makuja on marjasekoitus, lime ja porkkanakakku. :)

Vaikka pyrin syömään mahdollisimman lisäaineetonta (eli puhdasta) ruokaa niin tässä asiassa joustan. Miksi? Koska näiden avulla olen pysynyt erossa sokerista. Maku vain paranee, mitä pidempään olen syömättä herkkuja. Toiseksi mun päivä on pelastettu, kun saan raskaan työpäivän jälkeen välipalaksi jotain helppoa ja nopeaa! Voin napsia tämän töiden ohessa ja jatkaa töiden jälkeen salille ennen seuraavaa nälkää. Tasainen ruokarytmi on kaiken a ja o! :)


Oikeastaan yksi syy näiden tilaamiseen oli halu kokeilla keksejä! Ida Jeminan blogista löysin maailman helpoimman ohjeen kekseihin ja siihen tarvitsin cinnamon roll - kanelipulla patukoita. Uuni 175c, patukka 6-10 osaan, pyöritellään ja uuniin alle 10min ja saat valmiita keksejä! Vielä kun antaa niiden jäähtyä kunnolla rapeaksi tai painaa ne litteiksi.. Maku on todella vakuuttava! :)

Koska keksit ja muut herkut alkaa olemaan jo aikas arkista mulle, päätin kokeilla myös Mannisen uusia patukoita ja taidan myöhemmin hakea näitä herkkupäiville. Nämä ovat ihanan pehmeitä ja maistuvat aivan taivaallisen hyvälle! Varsinki tuo valkosuklaa.. Parasta näissä on se, että  patukka ei sisällä soijaproteiinia, makeutusaineita, sokerialkoholeja tai säilöntäaineita.
Suosittelen kokeilemaan :)

2 kommenttia:

  1. Oi nam! Kuulostaa ihan taivaallisilta. Aika ovela tuo keksiohje! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, vaikka ei ihan vieraille viitsis joka kerta tarjoilla.. :D

      Poista