Tää on niin hauskaa ettei tähän totu

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Viime viikonloppuna oli huisin hauskaa ja halusin välttämättä jakaa tämän kuvan myös teille! Vähän meinaa väsyttää täällä lentokentällä istuminen, kun koko päivä on pakattu tavaroita ja lento lähtee vasta parin tunnin kulttua. Toivottavasti en yhtään enempää kuvaa julkaise ;)

Tuossa pari viikkoa sitten mainitsin siitä, että haluaisin olla avoin uusille mahdollisuuksille enkä aina tehdä asioita helpoimman kautta. Nyt joudun ottamaan puheitani takaisin ja aikas paljon... Idea mennä helsinki-vantaa lentokentälle syysloma viikonloppuna kuulosti paremmalta kuin mitä se käytännössä oli.

Ensimmäisenä se, että on kirous asua näin pohjoisessa, josta Helsinkiin matkaaminen maksaa maltaita. Lentäen yli 100e ja junalla vähintään 80e ilman opiskelijakorttia. Vielä matka siihen päälle ja hotellit ja... No parasta lopettaa tähän :D

Täällä kökötän siis Oulun lentokentällä tyytyväisenä hyväten kaikki ihanat suunnitelmat kuoppaan. Äkkilähdöllä saimme varattua edullisen matkan samalla hinnalla, mitä olisimme "säästäneet" menemällä ensin helsinkiin. Todellisuudessa viikko on niin lyhyt aika, että säästän omia hermoja valitsemalla Alanyan auringon! Pakettimatkalla viimeksi vuonna 2010 ja häätyy sitä Turkissa kerran elämänsä  aikana käydä. Saa nähdä, mitä tästä tulee.

Ihanaa syyslomaa kaikille lomalaisille! Passi, hellu ja stressitön lomamoodi käännetty päälle! Kannettava, kamerat ja gopro-kamera on tietty matkassa mukana ;)

4 kommenttia:

  1. :'DD Yritin keksiä jotain sanottavaa tuosta ekasta kuvasta, mutta en vaan pystyny.... Ihanaa lomaa muru ja tuuppa ehjänä takas ja Riku kans! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, niitä on vielä paljon lisää, laittelen tänään jossain vaiheessa iltaa ^^<3 pus*

      Poista