FSF tuotteiden arviointia

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Rakastan yrttejä ja juon niitä teen lisäksi päivittäin. FSF (Four Sigma Foods) on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen mun päivittäiseen rutiiniin. Edellinen kirjoitelman löydät täältä.

Mind Herbs on avuksi stressaajalle ja hermostujalle. Sitä suosittellaan nautittavaksi esimerkiksi ennen tenttiä, haastattelua tai tärkeää kokousta. Mind Herbs auttaa keskittymiskyvyssä, yrttisekoituksella tuetaan rauhallista ja keskittynyttä oloa.

Maku on oikein mainio.

Sport Herbs avittaa kehon omien energiavarastojen hyödyntämistä entistä paremmin ja siten mahdollistaa energisyyden kun muut jo hyytyvät. Tämä yrttisekoitus auttaa tasaisen ja pitkäkestoisen energian synnyttämisessä. Ennen treeniä tai sen aikana nautittuna huomaan kyllä eroa, kun jaksaa paljon enemmän. Mutta makua ei voi verrata cordycepsiin, josta pidän todella paljon. Se on noussut suosikiksi koko sarjasta, koska siitä taa todella paljon energiaa päiviin :)

Lion's mane on ollut paras maku raakasuklaan seassa. Maku myös teenä on hyvä, mutta ei mun muisti ole mitenkään erityisen terävä ollut. ;)


Chaga, eli pakurikääpän maku on hyvä ja tämän vaikutus vastustuskykyyn on huikea! Flunssan kolkutellessa ovella on hyvä juoda kuppi-kaksi tätä ja flunssa kääntyy pois. Eron kyllä huomaa.

On myös muutama tuote, joita olen kokeillut, mutta en ajatellut juuri nyt ostaa itselleni. Kauneus sieni Shiitake olen käyttänyt pitkin syksyä ja varmasti auttanut, mutten ole kokenut siitä niin paljoa hyötyä. Maitaken käyttö on yksipuolista ja maku ei miellyttänyt. Reishistä pidän kovasti, mutta haluan kokeilla erästä toista merkkiä.. Tai mun iloksi FSF on kehitellyt uuden tuotteen, joka on reishistä! :)

Kolme suosikkia posettelee hampunsiemenien ja mehiläisen siitepölyn kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti