Jouluvalot synkkään pimeyteen

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Perjantaina töiden jälkeen lähdettiin perinteisesti siskon kanssa ajelemaan pohjoiseen. Me ei oikein sään vuoksi nähty mitään ja ajettiin paniikissa Iihin asti ennen pesua ja "pissapojan" nesteen vaihtamista. Viikonloppuna oli tarkoitus pitää äiti-tytär aikaa, mutta mun yllätyksenä myös Riku ajoi kyläileen, joten sain kaikki kärpäset yhdellä iskulla!

Arvasin toki, että Rikun taka-ajatuksena olisi viedä kamera mukanaan ja seuraavat kolme viikkoa kamera kuvaa pohjoisen tähtiä. Toivon toki kuvattavaksi revontulia, joita tähän aikaan vuodesta näkyy. Nyt muistui mieleen, miksi alunperin ostin olympuksen itselleni.. No ei auta valittaminen, yhteishultajuuden nimissä kamera käy kummanki luona vuorotellen.

Tänään oli yhtä synkkä sää kuin Danan olemus. Lähdettiin ajamaan kirkkaalla säällä kohti kotia mutta paluu ei sujunut ihan suunnitelmien mukaisesti. Simon kohdalla oli sattunut rekan ja henkilöauton onnettomuus. Sen vuoksi liikenne seisoi paikallaan tunnin verran ja ei ollut mukava ajaa onnettomuuspaikan ohi. Tuollaiset hetket laittaa miettimään, mikä elämässä on tärkeää.


Ajatelkaa, tämän viikon  jälkeen vaihdetaan jo joulukuu? Mulla on vielä joulukalenteri tekemättä! Käydessäni sukulaisten luona ihastuin näihin väripalloihin ja päätin panostaa elämäni toisiin jouluvaloihin! Nyt mun makkaria komistaa valkoiset pallot, joissa on hileitä. 

Aikaisemmin en ole koskaan koristellut kotia jouluksi ja ainoa valo on ollut sydän ikkunassa. Sydän pääsee myös koristamaan olohuoneen ikkunaa alkuviikosta.

2 kommenttia:

  1. Onko nuo mustavalkoharmaat pallot sinun? Jos on, niin oot ostanu saman värisetki ku mie. :----D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vaan mulla on täysin valkoiser, joissa on hilettä :)

      Poista