Nikkor 24-70mm f/2.8

torstai 20. marraskuuta 2014

Muutama viikko sitten päätin, että mun ja olympuksen yhteinen matka päättyy nyt. Olen ollut suhteellisen tyytyväinen olympukseen varsinki koon puolesta, mutta mun nikoni kaipaili enemmän huomiota ja päätin alkaa panostamaan siihen kertaheitolla. 

Alan panostamaan tästä lähtien entistä enemmän kuvien laatuun ja siihen tarvitaan viimein kunnon objektiivit. Eniten olen innoissaan siitä, että pääsen manuaalitarkennuksesta eroon! Muutama vuosi ilman kunnon tarkennusta on syönyt vähän innostusta kuvaamiseen, mutta viime perjantain jälkeen en ole tehnyt muuta kuin kuvaillut. Saan otettua tällä koon puolesta myös selfieitä ;)

Pitkään haaveltu Carrie- nimikoru kultaisena odottaa mua joulupaketissa :)

Objektiivi on ihan mainio peruskuvaamiseen ja en ole oikein saanut luettua tästä mitään huonoa. Linssiä pidetään nikonin yhtenä parhaista ja siksi panostin siihen. En voi olla eri mieltä, koska piirto on todella hyvä, vaikka välillä kaipaan 1.4 aukon erittäin pientä syväterävyyttä. Pehmeään syväterävyyteen on vain totuttava. Nyt kun alan oppia tämän taikoja ja kikkoja niin en taida enään haluta kuvata muilla objektiiveilla. Voin jo kuvitella, kuinka ihana tällä on kuvailla reissuissa, kun ei tarvitse vaihdella kolmen objektiivin välillä! Samyang 85mm f/1.4 taitaa lähteä myyntiin, onko halukkaista ostajia?

Kameran kaluston uusiminen meinaa vain painaa aika pahasti lompakon päälle. Myöhemmin ensi kevään aikana olisi tarkoitus panostaa 70-200mm f/2.8, laajakulmainen 14mm f/2.8 ja tietty akkukahva kelpais myös. Sen jälkeen enemmän on mietittävänä se, kuinka tuon kaiken jaksaa kantaa mukana ja tietty uusi tyylikkäämpi kameralaukku on hankinnassa paikkoin.. Ei ole helppoa, tuon kaiken painoksi saa helposti vähintään kuusi kiloa..! :D

PS. Tuuliviiri ei osaa päättää toisen blogin suhteen, joten kolmannen kerran aukaisen julki 365 Days -valokuvausblogini! Sinne ilmestyy kuvia fiiliksen mukaan, ei paineita tai muutenkaan stressiä kuvaamisen suhteen, tulevaisuudessa panostan myös tutoriaaleihin ja valokuvauksen vinkkeihin. Tervetuloa katsomaan mun (ja joskus myös Rikun) kuvia, jatkossa myös oikeassa yläreunan sivupalkissa suora linkki sivulle :)

8 kommenttia:

 1. Voi että ku tuo koru on niin ihana, pakko saada itelle sama hopeisena.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koodilla MERRY10 sai nyt 10% alennusta Koruni.fi -sivustolta, jossa ne oli muutenki alennuksessa :)

   Poista
  2. V*ttu.. nimikoruni.fi sivusto siis :D

   Poista
 2. :DD Kolmas kerta toden sanoo, se on nimikoruni.com. :-----D

  VastaaPoista
 3. Haha, ja meillä on harkinnassa hankkia joku tollanen mikrojärkkäri Canonin 6D:n oheen sellaseen randomräpsyilyyn ja sellasiin tilanteisiin kun kameran tarttis olla kahdessa paikassa samaan aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri siitä syystä tuon viime jouluna ostin! Onneksi olen kaukaa viisas ja mulla on luonnoksissa 50 kirjoitusta kuvilla, joten nyt kolme viikkoa voin keskittyä kirjoittamiseen! Toki töissä on myös niin kiire etten kuvaamaam ehdi!

   Mutta jos vain on mahdollista niin varajärkkäri on enemmän kuin hyvä idea! :)

   Poista