Ripsipidennykset

tiistai 25. marraskuuta 2014

Muutama kuukausi sitten laitatin itselleni ripsipidennykset, joita kävin huollattamassa muutaman kerran. Kokemus makoilla muutama tunti silmät kiinni ei ollut niin kauheaa kuin luulin ja saatoin ehkä nukahtaa myös muutaman kerran. Seitsemän viikon aikana mulla oli hirmuisen hyvä fiilis itsestäni. Vaikka joskus muutama ripsi osoitti päin prinkkalaa (kuten yksi ripsi kuvissa) niin ripsien harjaaminen oli pienin vaiva siihen nähden, kuinka paljon ne toi mulle iloa. Mun omat haivenet on niin hauraat ja vaaleat. Niitä ei juuri erota ilman ripsiväriä, joten oli mukava sanoa, että mulla on ripset päässä!

Mutta se hinta.. Joka kuukauden huoltaminen kolmen viikon välein aiheutti mulle sydämentykytyksen rahassa ja todellisuudessa mun silmät on niin herkät, ettei ripsien paino sopinut niille. Osa ripsistä selvästi painui alemmas muista ja kerran mulle meni silmään ripsi, joka kutitti ja kirveli monta päivää. Poistaminen ilman ammattilaista.. No en suosittele kenellekkään, mutta en koe, että mun omat ripset olisi huonossa kunnossa hyvän laittajan vuoksi ja nyt kuukaudessa ne ovat samallaiset kuin ennen ripsiä :)


Mutta voih kuinka mulla on orpo olo. Ripsien mukana katosi pala mun päivittäisestä itseluottamuksesta ja pala siitä, kuinka tunsin olevani kaunis jokaisena aamuna. Rakastin ripsipidennyksiä salilla, kun hikoillessa ja rähjäisenäkin näytti hyvältä.

Paras tunne jäi siitä, kuinka Riku kehui ripsiä. Itsekkin aina vitsailin olevani "ihmisen näköinen" ja varsinki ulkomailla ei paljoa meikkiä tarvinnut laittaa edes illan menoihin. Ripset saa ihmisen näyttämään terveeltä ja vähemmän väsyneeltä. Toki voin vain itseäni syyttää siitä, etten aamuisin kuluta yhtä minuuttia ripsivärin käyttämiseen...


Ripsien poistamisen jälkeen olen vältellyt peiliin katsomista ja sen näkee ihon laadusta. En ole koskaan osannut olla järkevä ihon hoitaja ja laitan kasvoihin rasvaa silloin tällöin jotain, mitä kaapista löytyy. Ystäväni Jenni vihjaili selvästi asiasta mulle lahjoittamalla Skin Perfection Challengen tuotteet, jotka valitettavasti aiheutti Jennille hirmuisen pahan allergian. 

Ensin kauhistutti kokeilla tuotteita, mutta mun iho suorastaan rakastaa näitä. Jo viikossa mun iho on pehmoinen, epäpuhtaudet vähentyneet ja muutenkin olemus terveemmän näköinen. Innolla odotan, että jos saisin ihon jälleen kuntoon monen huonon kuukauden jälkeen :)

4 kommenttia:

 1. Ompa ihanaa, että putelit on sopinu sulle! :) Jee!
  Nuo ripset oli kyllä aivan ihanat, pakko itekki joskus kokeilla. Niihin varmaan vaan jää sitten tosiaan vähän koukkuun ja tuntee olevansa ihan ruma ankanpoikanen ilman niitä. :B Mutta kaunis oot kuule bff ilmanki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitos sulle <3
   Sulle ne kyllä sopii vaikka nykyisetkin ripset on sulla kauniit! :)

   Poista