Gopro hero 3+

torstai 18. joulukuuta 2014

GoPro HERO 3+ on kamera, johon olen täysin rakastunut. Pieni, näppärä ja laadultaan äärettömän hyvä. Täällä suomessa en tekisi kyseisellä kameralla mitään, mutta ulkomailla... Tarviiko selitellä lisää? ;)

"GoPro HERO 3+ on 20 % pienempi ja kevyempi mutta kaksi kertaa tehokkaampi kuin aiemmat GoPro-kameramallit - siksi se on kehittynein Silver Edition -kamera.

Kuvaa ammattitason videoita jopa 1080 megapikselin tarkkuudella ja 10 megapikselin kuvia jopa kymmenen kuvaa sekunnissa. 25 % pidempi akunkesto, nopeampi sisäänrakennettu Wi-Fi ja terävämpi linssi tekevät HERO3+ Silver Edition -kameralla kuvaamisesta sekä kuvien jakamisesta monipuolisempaa kuin koskaan aiemmin."

Ominaisuudet: - Ohjaa kameraa sovelluksen avulla - Wi-Fi -kaukosäädin (lisävaruste) - Auto Low Light -toiminto - Full HD 1920 x 1080 -resoluutio - Still-kuvien resoluutio 10 MP - Micro SD -korttipaikka - HDMI-liitäntä - Vesitiivis 40 metriin saakka.Reissussa kamera osottautui kokonsa puolesta näppäräksi laukkuun kuin taskuun, kuvien ja videoiden katselu puhelimen kautta oli helppoa ja yksinkertaisesti jopa uiminen oli kivaa kameran kanssa! Voin vain kuvitella jossain aasiassa snorklatessa, kuinka kiva on tallentaa hetket kalojen keskellä! 

Tämä on kyllä sellainen hankinta, joka on ehdoton MUST-HAVE ennen seuraavaa reissua!

4 kommenttia:

 1. Tuollainen olis niin kätevä :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sopivan pieni ja WiFi oli kyllä kätevä, kun sai helposti asetuksia muutettua :)

   Poista
 2. Mää oon kans halunnu tuota niin pitkään! Ois just niin kätsy reissuissa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissuun ihan ehdoton! :) Ja jos videoista tykkää niin siihen myös :)

   Poista