Joulun pyhät

perjantai 26. joulukuuta 2014

Joulu tuli ja meni. En ole kauheasti joulun ihminen ja nautin enemmän tuosta valosta kuin illan hämärästä. Autinko paistoi ja pakkanen paukkui lähempänä -30 astetta. Haustausmaa oli kaunis ja lähdin ensimmäistä kertaa mukaan ajelulle. 

Meidän jouluun kuuluu aamupuuro, hautuumaa, ajelu, sauna, jouluruoka, lahjat, joulukakku ja sitten loppuilta hifistellään perheen kesken pelaillen lautapelejä. Blokus osottautui nappivalinnaksi, koska saatiin myös perheen isäntä peliin mukaan! Poikkeuksena lähdettiin Rikun kanssa illalla anoppilaan ja lahjojen perusteella ollaan oltu hirmuisen kilttinä! Tosin olen itse suurimman osan lahjoista ostanut itselle, mutta muutama suurempi yllätys sieltä lahjoista paljastui, kiitos niistä jokaiselle <3


Jouluyö menikin sitten -24 pakkasessa pimeässä seisoskellen, kun tähtiä kuvattiin. Yllätyksenä myös revontulet näkyi (<- kuvia toisessa blogissa), vaikka parhaat hetket jäi kuvaamatta. Tuollaisista hetkistä nautin ja pilkkopimeässä seisoskelu on niin mieltä rauhoittavaa. 

Toivottavasti loppuvuosi sujuu yhtä mukavasti perheen kanssa. Juuri pari tuntia sitten alkoi mun ja pikkuveljen vuoden kestävä herkkulakko, joten helppoa se ei ole... :')

4 kommenttia:

 1. Voii ihana sua, miten kauniita kuvia <33 mutta apua oikeasti vuodeksi herkkulakko :D kuuluuko siihen kaikki hyvä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ♡
   Joo olen 2012 ollut koko vuoden syömättä karkkia, joten nyt sama juttu :) Astetta haasteellisempi tänä vuonna, kun mukaan kuuluu myös kakut, sipsit, popparit jne, mutta itse tehtyjä esim. Raakasuklaata saa kohtuuella syödä, kunhan se on itse tehtyä! :)

   Poista
 2. Alimmainen kuva on suorastaan lumoava! :)

  VastaaPoista