Ennaltaehkäise palaminen

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Viikonloppuna näin pitkästä aikaa mun rakasta koiraa. Dana asuu vielä muutaman kuukauden vanhempieni luona, mutta pian me pääsemme asumaan saman katon alle. Dana on vähän höntti, menee minne sattuu ja jää jumiin lumen keskelle. Arvatkaa, kuka sen joutuu hakemaan sieltä pois.. :D

Viikonloppuna kävin moikkaamassa beeäffän anoppia, joka täytti pyöreitä vuosia. Mulla ystävä on niin kaunis ja vielä kaiken lisäksi aloittanut hiljattain elämäntaparemontin. Ollaan käyty yhdessä salilla, maisteltu eri ruokia ja juteltu syntejä syviä. Aina lauantaihin saakka. Meidän vertaistuki ei oikein toiminut, kun mulla vaan valu kuola kakkujen päälle ja lopujen lopuksi viihdyin keittiössä liiankin hyvin. Toinen tiskasi ja minä söin ;) 

Yhdessä kaikki on kaksin veroin hauksempaa ja helpompaa jatkaa jo alkanutta matkaa, elämämään kuuluu myös nauttiminen! :)


Onneksi anoppi laittoi juhliin mun hiukset ja ehdin saada postissa kotiin Jennin valmistujaislahjan!

Sunnuntaina en jäänyt tuleen makaamaan vaan suunnattin kohti hiihtolatuja!! Silmät olivat turvonneet kiinni ja olo oli kuin krapulaisella. Taisi olla sokerihumalan aiheuttamaa jälkitautia, mutta siitä selvittiin onneksi vähällä vaivalla :) Hiihtäminen oli erilaista rasitusta kropalle, koska lonkankoukistajat meni jumiin. Ehkä seuraavalla kerralla uskallan hiihtää sen 10km :)


Alkuviikko on mennyt ihan hujauksessa. Töissä sattui pari muuttujaa, joten en ole voinut levähtää kunnolla. Töitä riittää, koska keskiviikkona menin salille PT-treeniin tunnin liian aikaisten. Ei ollut nauru kaukana kun kovalla kiireellä juoksin kotia ja sitten sain tunnin odottaa tekemättä mitään. Toisaalta fiksuna olisin tehnyt ruuat valmiiksi, mutta voimat loppu.

Tänään salilla treenatessa iski sitten todellisuus: Näin vähäisellä unella en yksinkertaisesti voi painaa näin kovaa tahtia ilman loppuun palamista. Huomaamatta join töissä kolme kuppia kahvia ja sitten illalla mietin, miksei uni tule yöllä kolmen aikoihin. Tuijottelen vaan seiniä ja olen ihan kujalla. Asunto on kuin pommi, en ole muistanut ottaa eväitä töihin ja mitäs unohduksia vielä ja ja. 

Siispä lopetin treenin kesken, menin kuntosalin saunaan. Hiljaisuuden keskellä pidin silmiä kiinni 15min tekemättä yhtään mitään. Ei puhelinta, ei ääniä eikä huolia. Mulla on kaikki hyvin, mutta olen nyt kasannut hirveästi olemattomia paineita ympärilleni, joista saan ylimmääräistä painetta hartioille. Oikeasti olen venytellyt liian vähän ja selkä kaipaa hierontaa.

Juuri nyt katselen tätä ruutua silmät ristissä, mutta viimein sain tän rääpystyksen valmiiksi!! Muutaman päivän olen vältellyt tietokoneella olemista ja kiireessä blogi tahtoo jäädä ensimmäisenä hiljausuuteen. Onneksi rauhallista rauhallisempi viikonloppu on edessä ja viimein voin leipoa raakakakkua ja nauttia ystävien seurasta! Koti saa tuoksua tolulle ja siivoan jokaisen kaapin yksitellen järjestykseen! Kamerassa on niin paljon julkaisemattomia kuvia, että niille häätyy myös tehdä jotain! :)

Tehtävää on paljon, mutta en ota asiasta liikaa stressiä! Uskon asioden hoituvan, kunhan ensin saan nukuttua hyvät unet! :)

6 kommenttia:

 1. Pusipusi.<3 Ihania nuo hiihtokuvat, mullaki hirveä himo hiihtään ja tänään oltiin menossa, mutta se hirveä lumisade pilas kaiken. Ensi viikolla onneksi pääsen testaan näitä latuja! :) Ja mulla on vähän sama ongelma nyt menossa, kun oikeastaan kaikki on hyvin, eikä ole silleen mitään stressattavaa, mutta silti paineita on ihan liikaa ja oon voimaton... Äh, pitäs osata elää hetkessä ja tehä just noin, että rentoutus vähän. :D Jutskaillaanpa huomena lissää. ;)

  VastaaPoista
 2. Onpa niin nättejä kuvia teistä! <3 Kiva oli nähä tänään kyllä. :) Tuota korua ihastelinki jo Jennin instassa aikasemmin, ihana lahja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos! Oli kiva nähdä! <3 Toivottavasti pian järjestetään jotain tapaamisia lisää, näihin on aina niin kiva tulla mukaan! Parasta on ostaa sellainen lahja, josta toinen on aidosti onnellinen :)

   Poista
 3. Hyvä että havahduit kuuntelemaan itseä ja omaa kehoa! Päivässä pitää olla se hetki jolloin ei tee mitään, ja se ei tarkoita sitä että ollaan hiljaa sohvalla älypuhelin kädessä.. Niinku muistutuksena itellekin.. :D Nykyään on kokoajan jonkin ympäröimänä; jos ei konkreettisesti ihmisten, niin sitten ainakin somen välityksellä. Pitäis osata välillä laittaa kaikki muu pois, ja käyttää hyväksi tuota meidän ihanaa luontoa joka meillä on! Ihana että sait lopulta rentouduttua! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Some ja muutenkin netti/koneet ja kaikki laitteet on niin suuressa osassa elämää, ettei edes huomaa käyttävän niitä kokoajan hereillä ollessa! Viikonloppuisin vanhempien luona ollessa tykkään juuri kävellä vaan koiran kanssa ilman musiikkia ja muuta, muta ei täällä oulussa tule sellaista harrastettua.. Tai joskus, mutta ihan liian vähän! Nyt rentoutumista koko viikonlopulle, myös sulle! :) <3

   Poista