Kaamoksen aika

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Otsikko sinäänsä vähän hämää, koska pohjoisessa kaamos virallisesti loppui 31.12. Ennen kotiin lähtöä kävimme kelkkailemassa ja vitsi meikä niin tykkää siitä. Jennin kanssa kärvisteltiin reessä, mutta vitsi jos lähetään hiihtolomalla Leville niin voi porukka odottaa meitä oven taakse, kun tuonne kelkalla hurautetaan! 

Kaamoksen aika on siitä mielenkiintoinen, että aamulla on pimeää ja päivällä kaikki muuttuu mustavalkeaksi. Edelleen ihastelen nuita puita, jotka ovat lumoavia tykkylumesta. Siihen vielä sumua niin avot maailman vaikeimmat kuvausolosuhteet on luotu. Jokainen kuva on erisävyinen, koska on mahdotonta saada yhtenäistä sävyä jo valmiiksi vaikeaan sävyyn.. Kameran mielestä tuolla oli sinistä... :D


Kyllä me naurettiin muutamaan kertaan tälle mun pukeutumiselle. Tämöinen ennen "AINA VAIN MUSTAA" -pukeutujana nykyisin vissiin en osaa mustaa pukea. Tuo karvalakki vielä kruunaa kaiken, voisin mieluusti käyttää tuota päivittäin, koska se on niin lämmin!

Ihanat päivät siis takana <3

Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja kotiin palaaminen oli aika tuskainen.. Hyppäsin bussiin, jonne oli kaikki Levin uuden vuoden juhlijat hypänneet ja muutamalle kalja maistui edelleen. Maailman omistajia löytyi ja eräskin mies jaksoi ahdistella koko junamatkan ja vitsi mulla kiehui, kun kakkoskotiin pääsin neljän tunnin istumisen jälkeen. 

No seuraava ongelma oli saada kaikki tavarat tänne Oulun kotiin. Lähdin lomalle joulukuussa kahden laukun ja käsilaukun kanssa, paluumatkalle tavaraa kertyi 2 jääkiekkolaukkua, pussi täynnä ruokaa, reppu ja kaksi olkalaukkua.. Onneksi pääsin hengissä kotiin ja nyt olen kaksi päivää vain makoillut X-asennossa, tosin eilen kävin katsomassa Hobitti 3 elokuvan 3D:nä ja visti se oli hyvä!!

Mutta nauttikaamme viimeiset päivät lomaa, minä lähen SALILLE!!! Viimein! :)

10 kommenttia:

 1. Vauu onpa ihania kuvia postaus täynnä<33!!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo viimenen kuva :)

  VastaaPoista
 3. Hui aivan ihanan hyytäviä kuvia postaus täynnä. Vaikka vihaan talvea niin on se Suomen talvi vaan kuitenkin niin kaunis:D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jos otaisin täältä Oulun talvesta kuvia niin itkisin vuolaasti. Pohjoisen talvi on niin erilainen ja niin kiehtova! :)

   Poista