Kiina: Little Venice of Shanghai

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Muistelen Kiinan matkoja lämmöllä ja kaipaan tuota ihanaa kulttuuria. Sen vuoksi palattiin Shanghaihin viime kesänä uudestaan kokemaan se, mitä ensimmäisellä kerralla ei ehditty näkemään. Mulla oli merkittynä yksi ainoa kohde, jossa halusin 110% varmuudella käydä ja se oli Kiinan Venetsia, eli Shanghai Venice. Arvatkaa, miksi en näy kuvissa? Koska tuon ainoan kerran ja ainoan hetken makasin hostellilla vatsataudissa ja itkin, koska en päässyt reissulle mukaan.

Ensin en meinannut millään hyväksyä sitä, etten voinut lähteä mukaan, mutta toivottavasti voin kokea tuon paikan historian joskus myöhemmin uudestaan. Onneksi edes Riku kävi siellä ottamassa kuvia. Mulla ei ole tämän enempää kerrottavaa, antaa kuvien puhua puolesta :)

4 kommenttia:

 1. Voi harmi, ku et päässy tuonne möö. Toivotaan että vielä pääset. Ja en kestä miten ihana tuo pötkyläkoira! :')

  VastaaPoista
 2. Haha, meikäki repes tuolle ekalle koirakuvalle x---D huippu! Muistaispa sitä itekki ottaa koko ajan kuvia reissussa, nimittäin nää tämmöset "arkiset" kuvat on ihan älyttömän kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :) Joo meikä on ekana kattelemassa sun kuvia, että muistappa kuvata paljon!! Haluan myös joskus koreaan niin innolla odotan sun juttuja!! :)

   Poista