Kirja, joka ei sovi kaikille

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Olen monen monta kertaa ottanut koneen esille, että saisin alkaa kirjoittamaan viimein blogiin tekstiä. Mulla on myös työn alla kirjoittaa Unelma Itsestä -blogiin, jossa mulla on suuri kunnia olla mukana kirjoittamassa muiden tyttöjen kanssa. Mulla on aiheet valmiina, mutta tekstit vielä puuttuu. Heti olen jonku ihmeellisen paineen kerännyt itselleni, vaikka todellisuudessa tuo yhteisö on todella ymmärtäväistä ja hyväksyvää porukkaa, mitä tiedän. Jokainen arvostaa itseään, jokainen arvostaa toista yksilönä, eikä kenestäkään puhuta pahaa. Olen niin iloinen siitä, että mulla ei oikeastaan ole syytä olla näin varautuvainen, koska ketään ei tuomita :)

Toinen hidaste kirjoittamiselle on kirja, jota aloin juuri lukemaan ja mun Twilight- hehkutus sai kovan vastuksen tästä Fifty shades of Gray -kirjasta. Nyt on jotain aikuisempaa luettavaa ja olen kuullut kaikenlaista puhuttavaa tästä, jotka kyllä pitävät erittäin hyvin paikkaansa. Täynnä ronskeja otteita rakkauden täyteisestä elämästä, jos näin hienosti sanoisin ja näin romantikkona hymyilen vain kokoajan ja hihitän itseksieni... Täyttä pornoahan tuo on ensimmäisen 100 sivun jälkeen... :D


Myös muita kirjoja mulla on luettavana: Treenaukseen vähän juttua pakaroista, Voimaruokaa supefoodeista (ihan huippu kirja) ja bloggaamisen mielenkiinnon ylläpitämiseen Blog by the book, joka on osottautunut myös hyväksi kirjaksi. Kun olen nämä saanut luettua niin hyppään jälleen vähän erilaisempaan maailmaan: psykologiseen Torey Haydenin kirjoittamaan Tiikerin lapsi, joka kertoo mielenkiintoisella tavalla mielenterveys asioita ja myös sellaisista tapauksista, joita tapaan työelämässä. Osa kirjoista on fiktiivisiä, mutta myös faktapohjaisia juttuja löytyy kirjoittajan kirjoista. Mielenkiinnolla haluan lukea, saanko oivalluksia vai alkaako ahdistamaan liikaa.

Ja tietty kun haaveilen paljon niin tuskin hytti nro 6 -kirja lamaannuttaa mun matkakuumetta. Kirjassa siis tyttö matkustaa Venäjän halki junalla ja kertoo siitä tarinaa :)

Mulla ei oikeastaan juuri nyt ole sen enempää kerrottavaa, kerrankos sitä tekee kirjoituksen ilman sitä punaista lankaa. Juuri nyt sunnuntai aamuna mun olo on ihan kamala, koska olin eilen 60-vuotis synttäreillä ja söin itselleni sokeriähkyn. Kyllä, en ala valehtelemaan tai selittelemään sen kummemmin, mutta pohditaan asiaa paremmin sitten viikon ruokapäiväkirjan koosteen parissa! Onneksi mulla on maailman ihanin koira piristämässä mun menoa ja lähden "piiskaamaan" itseäni hiihtoladulle anopin kanssa! Huippu idea!

8 kommenttia:

 1. Tiikerin lapsi! <3 Yks mun suosikkikirjoista ikinä, luin ton ekan kerran ehkä kymmenenvuotiaana salaa äidin hyllystä, olin ihan liian nuori, mutta silti toi kirja jäi mun sydämeen. Torey Haydenin kirjat ylipäätään on ihan mieletöntä kamaa. Helvetin rankkoja, mutta silti niin täynnä toivoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen kuullut ja siksi mulla kiinnostaa lukea niitä! :) Mulla on serkulla kaikki kirjat niin helppo hakea sieltä luettavaa! :)

   Poista
 2. Torey Haydenin kirjat on mahtavia! :) 50 shadesissa minua häiritsi hirveästi se, että se on kirjoitettu alunperin Twilightin fanfictiona, ja sen kyllä huomasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanko totta?!?! Sitten mun arvaus ei kauas heittänyt, koska olin alusta alkaen sitä mieltä, että tämä on joku aikuisten versio! Hahha! Aikoinaan olen paljon Harry Potterin fanfictioita lukenut nii ihan totta :D Haha, nyt naurattaa. Olis pitänyt lukea tämä vasta kurjan lukemisen jälkeen, nyt en voi ottaa tosissaan tuota loppua :D

   Poista
 3. Jos vampyyrit ja romantiikka kiinnostaa niin suosittelen enemmän kun lämpimällä kädellä mustan tikarin veljeskunta-sarjaa. Uh ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen joskus yrittänyt alkaa lukemaan tuota sarjaa mutta se ei ainakaan heti sytyttänyt! Varmaan annan sille uuden mahdollisuuden myöhemmin, mulla on muistaakseni yhdeksäs kirja itsellä lukemattomana, uskaltaisinko aloittaa suoraan siitä...? :)

   Poista
 4. Ihana Dana. :'D Ja mennään vaan sitte kattoon toi leffana. ;)

  VastaaPoista