Vaatteet vaihtoon

maanantai 12. tammikuuta 2015

Kun sunnuntai heräilin Rikun vierestä, selailin instagramia ja näin Emilian kauniisti laittautuneena, tuli mulle paniikki. Puolentoista tunnin päästä olin jo kävelemässä pakkasessa kohti ihastuttavan Annan kotia. Tavattiin jälleen oululaisten bloggaajien kesken vaatteiden vaihdon merkeissä.

Paikalle tullessa meitä odotti alkudrinkit ja tietenkin sunnuntaihin kuuluu sunnuntaibrunssi! Kyllä Anna oli panostanut! Oman herkuttomuuteni vuoksi en voinut maistella ihania piiraita tai suklaata, mutta salaatti ja tuo leipä oli taivaallisen hyvää! 


Syömisen ohessa käytiin läpi kaikki paikallaolijat ja juteltiin blogeihin liittyvistä aiheista. Oli mukava kuunnella muiden mietteitä ja ajatuksia kirjoittamisesta. Nostettiin esille mm. kuinka henkilökohtaisesti uskaltaa kirjoittaa julki, kuinka monen perhe tietää blogin olemassaolosta ja kuinka kaikilla pukkaa ikäkriisi!

Mun esittely meni sen verran jännityksen vaikutuksesta ihan ohi, että jos on kiinnostusta tietää minusta lyhyesti niin suosittelen lukemaan "Kuka on Laura?" -sivun. :)

Hämmästyttävin asia oli se, että luulin monen kirjoitelleen paljon kauemmin kuin keskimäärin kaksi-kolme vuotta. Minä ja ainakin Anna ollaan kirjoiteltu ihan törkeän pitkän aikaa. Juuri katsoin, että toukokuussa 2009 olen julkaisut ensimmäisen tekstini bloggerissa. Eli 7 vuotta tulee toukokuussa kirjoittelua ja ennen sitä ainakin kolme vuotta livejournalissa..... (Mainitsin tytöille, että olen lukenut Mungolife-blogia ihan alusta alkaen ja hän on aloittanut elokuussa 2008) Tosin lukijoita en ole koskaan kerännyt ja vasta viimeisen kolmen vuoden aikana on blogissa vierraillut muitakin kuin tuttuja. :)

Blogi ja niiden lukeminen on suuri osa mun elämää ja ollut jo todella pitkän aikaa :)


Sitten alettiin kaivaan niitä vaatteita. Periaatteena oli siis se, että jokainen tuo vaatteita, joista haluaa luopua. Vaatteita katsellaan ja joko sovitaan kirppishinta tai sitten vaihdetaan vaatteita ottamalla sama määrä toisen vaatteita. Moni tyttö teki paljon hyviä löytöjä ja mulle tarttui mukaan muutama sininen juttu. Toivottavasti tällainen järjestetään myöhemmin uudestaan niin saan oman vaatekaapin siivottua ja laitettua eteenpäin vähemmän käytettyjä vaatteita. (Varsinki vain muutaman kerran käytettyjä mekkoja, joita on PALJON.)

Lopussa oli vielä arvonta ja sitten kaikilla tuli hirveä kiire muihin juttuihin. Jäätiin Annan kanssa eteiseen juttelemaan melkein tunniksi muiden lähdettyä! Piristävän erilainen sunnuntai ja kiitos kaikille, oli ihana tutustua kaikkiin paremmin ja tällä kertaa juteltiin kaikkien kesken! Aletaan olemaan jo niin tuttuja, että joka kerta on helpompi jutustella ♥

Ylärivi: Anni, Nina, Marjo, Vilma, Enni, Anna, Minä.
Alarivi: Emilia, Tania, Mia, Elisa ja Anna. Kuvasta puuttuu Mette.

29 kommenttia:

 1. On nää sun kuvat kyllä niin upeita <3 oli kyllä mukava pv :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ♡ Yllätyin itsekkin uuden objektiivin laadusta! Vielä kun oppis käyttämään kunnolla niin varmasti tulee vielä parempia kuvia :)

   Poista
 2. Tulikohan mun kommentti? Mut siis aivan ihana postaus <33 rakastan sun kuvia!! Mennäänkö jo kuvaileen?;)) oli ihana nähä kaikkia- huippu päivä <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näy toinen kommentti, joten ei varmaan tullut. :) Apua kyllähän mie kuvailen, kunhan aika ja paikka sovitaan! Voi olla kiireinen aikataulu, mutta aina jossain välissä ehtii! :) ♡

   Poista
 3. Nää kuvat on kyllä upeita! Niinku sanoinki, ois ihan unelma päästä joskus sinun kuvattavaksi! :) Kiitos myös sulle illasta, oli tosi piristävä sunnuntaipäivä teidän kans! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi *posket punastuu* Kiitos ♡ Aina saa tulla kuvattavaksi! :)

   Poista
 4. Mahtavasti kerrottu päivästä ja kuvat on hyvin kauniita. Tykkään erityisesti noista tilannekuvista, sillä ne tuo tähän semmosen aidon fiiliksen. Näkee kunnolla mitä tuolla ollaan touhuttu :) Jospa sitä pääsis kuvailemaan kunhan pakkaset hellittää, ellei tosiaan ota niitä toppapuku kuvia :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilannekuvat on kyllä kivoja, mutta mitä enemmän ihmisiä nii aina joku sanoo ettei saa julkaista, sen toki ymmärtää :)
   Ellet sitten ole krjoittamassa jotain pohdistaa kovista pakkasista ja tarvitset kuvitus kuvaa sen karvalakin kanssa ;) Hihi :")

   Poista
 5. Mua niin harmittaa ku olin kipiänä kotona ihan vaan jonku parin sadan metrin päässä! >___< näyttää siltä että on ollu kivvaa! Toivottavasti jotain tapahtumaa järjestetään viellä ennen ku lähen maailmalle ku ois kiva nähä kaikkia :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan harmi! :/ Meillä oli kyllä mukavaa ja nyt juteltiin isossa porukassa isoista aiheista, joka paljasti kaikista uusia puolia ja vahvisti kyllä tunnetta, että tähän porukkaan on mahtava kuulua! :)
   Ainakin tämän kuun lopussa on yksi tapahtuma ja ystävänpäivän aikoihin suunnitteella myös jotain! Millon sulla olikaan lähtö? Kyllä sitä aina jotain keksii! :)

   Poista
  2. Jee hyvä että on lissää juttuja suunnittella! En lähe ku vasta ens kuun lopussa, eli hyvin ehin mukkaan, jee! Ois kiva päästä suhunkin tutustumaan, kun ei oo taidettu ehtiä kertaakaan jutella tervehtimistä lukuunottamatta :'D

   Poista
  3. Joo ei oikeastaan, taidetaan kumpikin olla sen verran ujoa sorttia, että pitänee murtaa se muuri! Ainaki uskon, että meillä tulee paljon hyvää juttelua aikaan! Ja kehtaatki lähteä niin kauas, saanko hypätä matkalaukkuun!!! :)

   Poista
  4. No sepä :'D ! Ja tervetuloa matkalaukkuun! :--D

   Poista
 6. Murrr minuaki harmittaa ko en päässy! Wää seuraavalla kerralla tuun vaikka henki menis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi mielessä kysyä sinua mun kanssa, mutta sitten se unohtui ja lauantaina ei nähty niin en sitten kehdannu pyytää :)

   Poista
  2. No ens kerralla mennää.<3

   Poista
 7. Vitsit, oot kyllä niin hyvä kuvaamaan! :) Oli kyllä tosi kiva päivä, varsinki just ton takia, että juteltiin paljon kaikista asioista ja huomas kyllä että porukka alkaa tuntemaan paljon paremmin. <3 Niin ihania tytsejä kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kiitos! Kaikissa on oma viehätys, mielenkiinnolla odotan tulevia tapaamisia! :) <3

   Poista
 8. Tuo tunnelma välittyy niin hyvin näiden kuvien kautta! <3 Tosi kiva idea, ja vau mitkä herkut teillä on ollut siellä odottamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppas muuta! Anna oli hyvin huomioinut myös herkkulakossa olevat ja kaikki kyllä nautti lautaset tyhjiksi ♡ Nam! :)

   Poista
 9. Vitsi nää kuvat oli kyllä nii upeita, harmi kun en ollut mukana :) Ja mitä herkkuja namm.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sua me odotettiin kovasti, harmi kun tuli estettä :) seuraavalla kerralla sitten!

   Poista
 10. apua mie en kestä ku sie oot niin hyvä kuvvaamaan Laura! omat kuvat tuntuu ihan mitättömiltä näihin verrattuna :D kiitos, että sain lainata sinun kuvia postaukseen ;> ne oli niin onnistuneita kaikki! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, liikaa kehuja yhdelle ihmiselle *punastuu*!! :')

   Poista
 11. Oli kyllä ihana päivä! :) Tuntuu, että kerta kerralta on mukavempaa ja rennompaa, kun pääsee paremmin tutuiksi kaikkien kanssa :)

  Ja nämä sun kuvat on kyllä aina ihan mielettömiä! Ilo oli varastaa muutama myös itselle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ensikerralla on taas vapautuneenpi olo, me kummatkin ollaan aikas ujoja! :)
   Ilolla saakin varastaa, ole hyvä ;)

   Poista