Unelma itsestä ABC

tiistai 6. tammikuuta 2015

Jokainen laittaa Elastisen uuden biisin soimaan. Tämä oikeastaan tiivistää kaikki nämä ajatukset lauluksi. Ihan mahtava! <3

 Elastinen - Eteen ja Ylös

Aika. Meillä jokaisella on 24tuntia vuorokaudessa. Hulluutta on se, että tekee samat asiat uudelleen ja uudelleen ja odottaa eri tuloksia. Ole joustava tekemään muutoksia omassa aikataulussasi niin saat muutoksia aikaan. 
Banaani. Palauttaa, antaa koostumusta smoothieen ja on helppo välipala kiireen keskellä.
Chia-siemenet. Auttavat vatsaa toimimaan.
D-vitamiini. Antaa voimaa synkkään pimeyteen.
Elä hetkessä, koska huomista ei ole vielä olemassa.
Fyysinen hyvinvointi. Pidä itsestäsi huolta niin jaksat paremmin arjessa. 
G-voimalla pää pilvissä, mutta muista pitää sun jalat maassa. Ajattele tavoitteet realistisesti, mutta unelmoi paljon!
Henkinen hyvinvointi auttaa käsittelemään vaikeita asioita paremmin.
Itsensä haastaminen on tärkeää, koska silloin kehityt parhaiten.
Juominen. Vesi on janojuoma.
Kiitollisuus, olkaamme kiitollisia kaikesta mitä meillä on, jokainen päivä on ihme.
Luota itseesi. Älä luovuta! Kun rakennat hyvän luottamuksen itseesi, pystyt mihin vaan! Elämä on 90% kiinni sinusta ja vain 10% olosuhteista jotka ovat 99% kiinni sinusta..Mahdollisuus onnistua on itsestä kiinni. Kaikki on mahdollista!
Nauttiminen. Löydä itsellensi mieluinen tapa nauttia liikunnasta, ruuasta ja levosta niin onnistut varmasti.
Onni. Tee asioita itsellesi ja opi virheistä. Elämän suuri onni on tehdä juuri sitä, mihin toiset eivät usko sinun pystyvän. 
Pyydä apua. Et ole yksin.
Queen, sinä olet oman elämäsi kuningatar. Pidä lähelläsi ihmisiä, joista saat voimaa.
Rajat on ihmisten piirtämiä. Sinä voit pyyhkiä ne pois. Sinua ei voi verrata keneenkään muuhun, koska jokainen on yksilö. Jokainen tekee työtä itselleen ja rakentaa elämän itselleen. Elä itseäsi varten. 
Salli epäonnistuminen. Elämässä kyse ei ole vain siitä, montako kertaa onnistut. Kyse on siitä, kuinka monta kertaa nouset takaisin ylös kun olet epäonnistunut. Katso sitä kokonaisvaltaisesti, ei pieni epäonnistuminen kaada kokonaisuutta. Sinä olet itse itsesi pahin vihollinen.
Tavoitteet on luotu saavutettaviksi. Älä valitse tavoiteeksi sitä, jonka teidät saavuttavasi, valitse se, joka innoittaa sinua kaikista eniten. Koskaan ei ole liian myöhäistä unelmoida tai asettaa uusia tavoitteita. Lupaa vähemmän kuin voisit, anna enemmän kuin lupasit.
Usko itseensä. Jos et itse usko pystyväsi, niin kuka sitten? Jos et ole valmis taistelemaan haluamasi eteen, on sinun mahdoton saavuttaa se. Usko itseesi, niin voit olla unelma itsestäsi. Kuole muistojen kanssa, älä unelmien. Sun unelmat ei ole keneltäkään muulta pois.
Välipalat ovat herkullisia ja tasainen verensokeri auttaa jaksamaan heti aamusta iltaan asti.
X-asennossa makaaminen, lepo.
Ylpeys, olkaamme rehellisesti ja aidosti ylpeitä teoistamme ja saavutuksistamme. Myös muiden!
Älä puhu kielteisessä muodossa. Älä selittele ja keksi tekosyitä. Tosin sanoen: Positiivinen asenne antaa voimaa ja kannustaa itseä lähtemään liikkeele.  Puhu itsellesi kuin parhaalle ystävällesi. 


Eräs lause jäi mulle kummittelemaan mieleen: "Olisit tikis, jos treenaisit yhtä paljon kuin selität." Omalla kohdalla tähän on tehtävä muutos ja seliteltävä vähemmän! Sorrun siihen liian usein!

Kun mulla on heikko hetki, luen tän listan ja kuunetelen tuon biisin niin jo vain on eri asenne! Nyt uudella voimalla kohti uusia haasteita, kun arki palaa huomenna tänne huusholliin. Mahtavaa vuotta 2015 kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. VAUUU! ihan mieletön tsemppipostaus!!!!!!!! ihan mahtava! Kiitos tästä<33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti vähän edes motivaatiota irtoaa muille <33

   Poista
 2. Kiva postaus bff! Mieki pyrin noudattamaan tätä, ainaki joissain määrin. ;)

  VastaaPoista