Vierasbloggaaja: uusivuosi ienmillä

perjantai 2. tammikuuta 2015Hellurei ja hellät tunteet täältä lumen ja pakkasen keskeltä! Täällä kirjottelee nyt Timjain sijasta Jenni aka ienmi. Saatiin jo kuukausia sitten houkuteltua tuo bff-pariskunta Riku ja Laura uudeksi vuodeksi tänne mun kotikotiin. Oli ihanaa saada vihdoin nuokin raahattua tänne keskelle ei mitään. Täällä ei tartte välittää ainakaan naapureista, katuvalot ei häiritse ja ulkona paras kaveri on otsavalo. Pirtti lämpiää työntämällä takkaan puita ja pihalla kuuluu vain hempeä helmipöllön puputus. Laura totesi tajuavansa vihdoin sen, miksi aina hoen että täällä sielu lepää. :')

 


Eilen shamppanja virtasi ja ilta sujui mukavasti yhdessä korttia pelaillen ja ulkosaunassa lämmitellen. Mun vanhemmat loihti meille kaikenlaisia herkkuja pöytään. Pakkasta ei onneksi oo ihan saman verran kuin viime viikolla, kun mittarissa paukkui yli 30 asteen pakkanen hyrr. Raketit käytiin ampumassa läheisen vaaran päällä, josta ois kirkkaalla ilmalla näkyny myös Levin ilotulitukset. Suosiolla annettiin kuitenkin ton mun absolutisti-isän huolehtia nuo raketit ilmaan, että vältyttiin vahingoilta haha.

Huomenna on luvassa vielä kelkkailua winter wonderland -tyyppisessä paikassa, ennen kuin joudun luopumaan näistä ihanista vieraista. Tai no ei ne mitään vieraita oo, kun ite hakevat jääkaapista syötävää ja menevät sitten röhnöttämään kaukosäätimen kanssa peitonmutkaan sohvalle. :D Sellanen on parasta ystävyyttä se! Koen olevani aika onnekas just nyt.

Pitemmittä puheitta oikein ihanaa ihanaa vuotta 2015 kaikille! Mie en tee tänä(kään) vuonna mitään lupauksia... No ehkä voin luvata sen, että koitan muistaa että elämä on aika ihanaa. Ainakin joka toinen päivä. 
Ienmi kiittää ja kuittaa!1 kommentti: