Ikean reissu

keskiviikko 25. helmikuuta 2015


Hellurei ja hellät tunteet. Mulla häämöttää loma ihan muutaman päivän päässä ja arvatkaa mitäs teen kotona? Makaan kipeänä! Kyllä, luulenpa sairastavani stressin aiheuttamaa tautia, koska en ole pitkään aikaan levännyt ihan 100% levolla ja kroppa on ihan puhki. Ja pää tietty. Voin kertoa olevani eka kerran elämässä helpottunut siitä, että kuume iski juuri nyt. Olin ihan puhki ja tein siihen päälle vielä muutamia tuplapäiviä.. Se on täällä blogissa näkynyt hiljaisuutena.

Mutta toki viikonloppuna rentouduin viettämällä aikaa ienmin ja vermunderin kanssa. Suunnattiin porukalla kohti ikeaa shoppaileen! Lähdin itse vain kaveriksi "en osta mitään"- asenteella ja eihän sieltä päässyt kotiin tyhjin käsin. Kaikki ostokset on tarpeellisia, joten sinäänsä ei harmita. Erityisen innoissaan olen nuista minicrip pusseista, joita oli tullut myös alle 1L kokoisina!! JEE! :)

Erityisesti nautin tuosta Candy Worldin reissusta, voi jummi oli vaikea olla ostamatta mitään. Se kostautukin sitten nälkäisenä, kun mentiin syömään Tornion parhaaseen paikkaan, eli Hevi's Deliin. Kolmioleivät maalaisperunoilla ja jälkkäriksi omenahyvekakkua.. En ole pitkään aikaan ollut niin ähkyssä jostain kakusta, mutta olipa hyvää! (Telkkarissa on just nyt mies, joka on laihduttanut vuodessa 115kiloa, joten ei naurata..)

Nyt mulla on vähän enemmän aikaa pävitellä blogia ja kirjoitella juttuja, jotka on odottanut päivänvaloa liian pitkään. Luonnoksissa on vaivaiset 67 kirjoitusta.. Hups :)

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :D <3 en tajua miten hyvä sun kännykän kamera on.

  Pitää joskus ottaa uusiksi pikku maakuntamatkailua, oli nimittäin todella kiva viettää teiän kanssa aikaa tuolla tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti uusiksi! :)
   Kaikki muut on otettu puhelimella, paitsi viimeinen. Mun silmään liian suttuinen, mutta ihan hyvä puhelimeksi päivänvalossa! :)

   Poista
  2. Jooooo uuudestaan (Teletappiäänellä)! :) <3

   Poista