Kuva kertoo enemmän

tiistai 10. helmikuuta 2015

Hei. Mulla olis hirmuisesti kaikkea kivaa kerrottavaa, mutta yksinkertaisesti olen niin väsynyt. Väsynyt arkeen, väsynyt töihin, väsynyt liikkumaan, väsynyt tekemään ruokaa.. Mulla suorastaan masentaa tämä väsymys, kun en saa mitään tehtyä ja töissä on sen verran raskasta, etten sen jälkeen osaa ajatella yhtään mitään järkevästi. Jos joku tulisi nyt kertomaan minusta jotain hyvää niin se ihminen lentäisi kaarella kiinaan asti. Vaikka ajatuksen voimaa harjoittelen joka päivä niin nyt olen ottanut muutaman askeleen taaksepäin ja on ollut vaikea nousta kuopasta ylös. Itse pelkään loppuun uupumista, mutta kun sen havaitsee jo tässä vaiheessa niin ennaltaehkäisevä osuus on aloitettu! Viikonloppu kuului siihen oikein hyvin, kun sain viettää omaa aikaa rakkaiden kanssa. Ei aikatauluja, ei pakottavia tarpeita. Nautin suuresti tuosta pitenevästä valosta ja lumesta!

Väsymystä ei helpota tuo tuuli, joka on pitänyt mua hereillä koko illan.. Kyllä tämä tästä helpottaa, jokaisessa asiassa. Mutta pidemmittä puheitta kuvat kertoo enemmän kuin sanat.


En ole suuri muumimuki fani, mutta tämä on ainoa yksilö, jonka voisin kotiuttaa itselleni. Kuinka suloinen <3

12 kommenttia:

 1. Kauniita, kirkkaita kuvia. Sää se osaat :D (ei saa lennättää Kiinaan nyt)

  Toivotaan, että väsymys häippäisee pian. Nyt auringonvalon lisääntyminenkin alkaa vaikuttaa energiatasoihin, mikä varmasti edesauttaa :) Väsymyksen huomatessa on kyllä hyvä vähän irtautua arjesta, kuten sää teit!

  VastaaPoista
 2. *VIIIIUH* Sinne lensit :D
  Kevät ja syksy on vaikeimmat ajat unen kanssa, kesäisin en voi nukkua ja talvella en tee muuta kun nukun.. Eli hyvi pyyhkii!! Vielä kun saisi arjen keskellä sen työ / arki -jaottelun selkeämmäksi niin sitten varmasti helpottais! 13päivää töitä ja mulla alkaa 10päivän LOMA!! Sitä odotellessa :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä bff, toivottavasti pian helpottaa.<3 Mullaki on joku ihmeellinen väsy päällä, vaikka nukun 12h yöunia ja oon päivät oikeastaan tekemättä mitään järkevää... En tiiä, kyllä tää tästä!
  Peeäs, ihania kuvia viikonlopulta. Mullekki toi muki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhu sais kyllä helpottaa pian.. Alkaa viemään ihan tosissaan voimia :/

   Poista
  2. :( Ääh. Ens viikolla vietetään jotaki tyttöjen aikaa ja tehään hömppäjuttuja?

   Poista
 4. Kauniita kirkkaita ja puhuttelevia kuvia :)<3 voimia sulle väsymyksen keskellä :)<3 lähetän sulle paljon energiaa! Ja jos yhtään helpottaa - aina ei tarvitsekkaan jaksaa <:

  VastaaPoista
 5. Mun on pakko kotiuttaa tuollanen muumimuki! Ja kovasti tsemppiä tuohon väsyyn! Tiedän niin mitä se on.. Itellä on välillä kans arki sellasta selviytymistä väsymyksen kanssa! Nyt ei oo niin paha vaihe,mutta välillä on. Mutta onneks se on ohimenevää ja kesä on kokoajan lähempänä. Koita olla myös armollinen itsellesi ja tee se mitä jaksat tehä ja koita olla syyllistämättä itseäsi tekemättömistä asioista. Kyllä se vielä helpottaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta.♡ Välillä sitä vaan ei osaa arvostaa edes pieniä juttuja, mutta kyllä tää tästä. 13päivää töitä ja sitten 10päivän loma!! Sitä odotellessa!

   Poista
 6. Tsemppiä paljon Laura! <3 Ei aina tarvitsekkaan jaksaa tai olla pirteä kuin peipponen. Mulla ollut vähän samaa vikaa töissä kun siellä on ollut raskasta, mutta positiivinen ajattelu ja arjen pienet ilot auttaa jaksamaan. :) Ihana, että olet päässyt viikonloppuna ottamaan rennosti ja päässyt pois arjen murheista. Niistä täytyy ottaa kaikki ilo irti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tsempeistä! Huomenna taas voin irtaantua arjesta, joten sitä odotellessa :)

   Poista