Kuva kuvan perään

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Viime aikoina olen touhuillut muuttoa, kuvaillut 1100 kuvaa, inspiraation iskiessä käsittelyn niitä ja treenannu kovaa. Hiljaisuuteen on monia syitä, mutta juuri NYT olen työmatkalla. 

Olen työmatkalla paikassa, jossa ei ole sähköjä, eikä puhdasta vettä hanassa. Paikassa, jossa lähin naapuri on monen kilometrin päässä. Paikassa, jossa ei saa puhelimella yhteyttä ulkomaailmaan. Vaikka olen töissä niin silti yritän olla nollaamassa ajatuksia, puhdistamassa mieltä arjesta ja kiihdytän aineenvaihduntaa avannossa! Palaillaan, kunhan saavun takaisin linjoille.

Sillä aikaa voi toki käydä katsomassa 365-blogin meininkiä, joka on herännyt henkiin! Siellä komeilee tulevaisuudessa tuttuja tyttöjä, joita sain kunnian kuvailla viime viikonloppuna. Julkaisen kuvia vasta sitten kun saan ne kaikki tytöille tehtyä, 1100 kuvaa ei ihan hetkessä ole käsitelty, mutta maltti on valttia.. :) 

Luontokuvaajana olen siis todella innostunut kuvailemaan ihmisiä. Malleja kaivataan ja mielelläni harjoittelen, koska valokuvauksessa on aina kehittymisen varaa :)

Malli: Nina
Malli: Emilia
Malli: Jennajulia

14 kommenttia:

 1. Oot kyllä niin taitava kuvaamaan ja editoimaan!! Kiitos vielä isosti Laura kun kuvailit meitä :)<3 innolla odotan seuraavaa kertaa :))

  VastaaPoista
 2. Ihania.<3 Mua voit kuvata kesällä mökillä. :')

  VastaaPoista
 3. Sovitaanpa kuule kuvaustreffit tähän jolleki päivälle! :)

  VastaaPoista
 4. Oijoii meikänki kuva siellä ;)) Oon vieläki iha innoissani siitä lauantaista! Oli jotenki superkivvaa kerranki olla kameran eessä :D Jotenki nii rentoa. Ku vertaa esimerkiksi siihen jos poikaystävä ottaa musta kuvia ni pönötän vaa ku mikäki patsas XD Mää haluan kans ehottomasti uuestaan "malliksi" ;D Sulla on kuule kohta buukattu loppuvuosi täyteen :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha onneksi ei. Jos nyt muuton ja työt hoidan alta pois niin kesällä ehdin vaikka JOKA PÄIVÄ :D Höpötyskuvat on kivoja <3 (ja nyt sun kuvien kimppuun!!!)

   Poista
 5. Oi että nää on nyt jo niin ihania, niin mikähän reaktio mussa herää kun niitä kuvia alkaa tulla enemmänkin! :'D Oot kyllä taitava! Niinku aiemmin jo oon kuumotellut, niin musta ois ihanaa päästä joskus sun kuvattavaksi! ♥ Oishan se melkoinen tilaisuus!

  VastaaPoista
 6. Oli tosi kivaa olla kuvattavana, eiköhän oteta joku kerta uusiksi? ;) Ninasta ja Empusta tuli ihan mielettömän hienoja kuvia, vautsi ♥

  VastaaPoista
 7. Vau niin mahtavaa, että kaikilla malleilla on ollu taustana eri miljöö eikä välttämättä sama! :) Oikein ihania kuvia ja innolla odotan lisää materiaalia! <3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehottomasti eri paikoissa niin ei tule tylsiä kuvia :) Pian lisää!

   Poista