Muutama urheiluvaate

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015


Liikunta, oi että mie niin tykkään kirjoitella siitä! Vaikka kuukauden sisällä kolme viikkoa meni enemmän ja vähemmän sairastellen niin tällä viikolla olen kyllä ottanut normaalista tahdista kiinni. Tänään oikein piti jarrutella, etten viidettä kertaa lähtenyt salille jumppaileen, mutta onneksi lähdin näkemään ystävää ja sain jumpattua omia aivoja siinä samalla. Kivut alkaa olemaan aika minimissään, kiitos venyttelyn. :)

Perjantaina kävin vähän shoppailemassa itselleni muutamat urheililiivit, kynsilakkoja, pampuloita ja pitkähihaisen paidan. Olen täysin koukussa pitkähihaisiin, koska niiden kanssa treenaaminen on niin lämmintä ja kun treenaan sen 4-5kertaa viikossa niin niitä myös tarvitaan. 

Samaa paitaa ei kahdesti treenissa voi käyttää, koska treenaan nykyisin tiikerisalvan kanssa. Salva lämmittää lihaksia ja antaa ihanan paljon tehoa treeneihin! Oon ihan koukussa, vaikka välillä sali tuoksuukin vahvasti.. Voin kertoa lisää täällä, kunhan saan lisää kokemuksia salvan käytöstä :)

Sain tuossa eilen pienen shokin, kun pakkasin mun vaatteet laatikoihin..


Pikaisesti tein 1+1 laskutoimituksen ja listasin myös kuvista puuttuvat tuotteet alle:
8kpl urheiluliivejä, 10kpl treenihousuja, 4kpl shortseja, 5kpl tiukkaa pitkähihaisia, 3kpl hupparia, 3kpl collareita, 9kpl urheilutoppeja, 6kpl normaali t-paitoja, 7kpl löysiä paitoja, liian iso kasa sukkia, (koska en osaa treenata huonojen sukkien kanssa, sama juttu alushousujen kanssa...) kompressori sukat ja -säärystimet....

Ja paaaaaljon muuta! Pysytään tällä kertaa vaatteissa, onhan mulla myös mm. kolmet kengät, remmit, tukivyöt.... Niin ja vain 23kpl juomapulloja :D

Kyllähän nuita alkaa kertymään ja olen kyllä luovuttanut myyntiin viimeisen puolen vuoden aikana ainakin neljät housut.. Huhhu, ehkä seuraavalla kerralla kun haaveilen uusista vaatteista niin voisin vilkaista nuita kuvia ja miettiä asiaa uudemman kerran. Nuillahan pärjää oikein maninosti, ainakin hetken aikaa! :D

Mulla oli tarkoituksena tulla kirjoittamaan pidemmästi ja myös mun painokriisistä, mutta se häätyy jättää myöhemmäksi. Kello tikittää ja asunto on kuin pommi! Muuttoon on vajaat kaksi viikkoa ja mun koko omaisuus on valunut kaapeista latialle ja pikkuhiljaa laatikoihin. Viisi laatikkoa pakattu valmiiksi, laukut, kengät ja takit on kasattu. Nyt kun suurin urakka on aloitettu niin toivottavasti loppu sujuu hyvin ja pääsen pian muuttamaan uuteen kotiin. Toivottavasti teillä riittää ymmärrystä hiljaisuuteen, blogi kun ei ihan ensimmäisenä tule mieleen töiden jälkeen kun katsoo tätä kaamosta.. Ja tuonne sänkyyn pitäisi mahtua nukkumaan, hups! :)

4 kommenttia:

 1. 23 JUOMAPULLOA???? :D Ei kenelläkään voi olla noin paljoa! Mulla on tasan yks pullo ja yks sheikkeri XD Sullaki kertyny vähä nuita urheiluvaatteita ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo 3juomapulloa ja 20sheikkeriä :D osa lähtee kyllä roskiin ku on jo niin kuluneita :)

   Poista
 2. No on sulla kyllä ainaki varaa valita mitkä vaatteet laitat päälle reeneihin tai juomapullon :D haha, on siellä kyllä kunnon mylläkkä. Tsemppiä muuttoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja just huomasin, että kuvasta puuttuu yhdet housut! :D
   Kiitos, sitä tarvitaan, avaimia odotellessa! :)

   Poista