Hengissä selvitty!

torstai 16. huhtikuuta 2015
Hyvää keskiviikkoa (melkin torstaita) jokaiselle! Täällä ruudun takana on Laura, joka on selvinnyt tästä kuukaudesta elossa!! Elossa uusilla huudeilla, josta kotia kovasti pyrin tekemään!

Ainoa päivittynyt paikka on instagram, joka kertoo mun edellisestä viikosta käänteisessä järjestyksessä oikealta vasemmalle:
 • Alkuun muutto sujui hyvin ja sain omat tavarat saman katon alle. Kiitän kovasti muuttomiehiä!
 • Sopivasti pääsiäisen jälkeen auto hajos, joten ei päästy muuttamaan arkipäivinä yhtään.
 • Sitten kaiken kukkuraksi makoilin kotona pienessä vatsataudissa ja alkavassa flunssassa..
 • Kirosin moneen kertaan sitä, että mulla on TAVARAA... Ja ihan liikaa edelleen :/
 • Juhlittiin anopin 50v juhlia, jotka muuttui yllättäen hääjuhlaksi!
 • Sunnuntaina heikolla hapella saatiin vietyä siskon viimeiset tavarat ja tiistaina sanoin vanhalle asunnolle ja kämppiselämälle soronoo!!
 • Minä, Riku ja Dana saman katon alla, en voisi olla tyytyväisempi <3 Vielä kun oppisin laittamaan ajoissa nukkumaan...
Juuri nyt en parempaan pysty, väsyttää sen verran paljon. Kuvittelin kiireen loppuvan siihen, kun saan kämpän luovutettua, mutta ei... Uuden kuvion harjoittelu yksin elämisen jälkeen on tuottanut yllättävän paljon vaivaa. Koneelle olen ehtinyt tasan nolla kertaa viikon aikana ja pahasti näyttää siltä, että perjantaina ehdin hengähtää seuraavan kerran ja silloinkin tulee kaveri yöksi tänne meille.. No kevät on kiireistä aikaa, joten se kestäkäämme. Palaillaan siis sitten kun nokka näkyy! :)

4 kommenttia:

 1. Apua kuin hyvä järkkä tuo! Ainaki kuvien perusteella näyttää tosi tilavalta noin päin. :) Lauantaina saat hengähtää ja korkkarit kattoon vai miten soli. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainaki nyt tuntuu paremmalta, vielä kun saisi uuden tv tason ja loput tavarat paikalleen niin kaikki olis hyvin :) Sitä odotellessa!!!

   Poista
 2. Siiis muuttiko Riku nyt Ouluun? :o

  Nuo kakut!!!!!<3

  VastaaPoista