Kameran edessä

tiistai 21. huhtikuuta 2015

Olipas tänään mukava istahtaa koneelle pitkästä aikaa. Ainoa syy tälle istumiselle oli se, etten päässyt salille treenaamaan kurkkukivun vuoksi. Ei paljoa naurata, koska meillä on todella mukava viikko ja vielä kaiken lisäksi olen anonut perjantain vapaaksi. Olisin innokas tekemään kaikkea muuta, mutta en sairastamaan flunssaa ja kurkkukipua!

Toki syy tälle alkavalle flunssalle löytyy viikonlopuista, kun en ole oikein paikalli ollut moneen viikkoon. Juhlia juhlan perään ja stressiä toisen eteen. Eipä silloin voi edes olettaa, että kroppa saisi levätä. Ehkä seuraavana viikonloppuna? Muuten vaikuttaa vielä tyhjältä, mutta yhdet kuvaukset on tiedossa! Tästä varmasti lisää 365days -blogin puolella, jonne olen jälleen saanut laitettua kuvia. :)

En oikein tiedä, mitä ajattelisin näistä kuvista, mutta menkööt! En ollut tyytyväinen yhteenkään kuvaan, joten materiaali olisi jäänyt aika suppeaksi, jos en olisi mitään hyväksynyt. Tässä todellista Lauraa ja aika suuri syy sille, miksi mielummin olen kameran TAKANA kuin edessä. Kuvat siis toissa viikon synttäri/hääjuhlista, mukana mun sisko ja BFF-Jenni. :D

Anteeksi tämä keskisormikuva, ei ole tarkoitus ketään loukata :)


Viime viikonloppuna juhlittiin kyseisen neidin uutta kotia ja siellä myös eksyin vahingoissa kameran eteen. Kyllä morkkiksen jälkeen nousi motivaatio alkaa tekemään vähän enemmän töitä keskivartalon suhteen ja jättää juhliminen vähemmälle! (Toki edellinen kerta on ollut yli neljä kuukautta sitten, joten ehkei se ole mulla ongelmana...)

Alkaahan tässä pikkuhiljaa olemaan kiire "kesäkunnolla", jos meinaa siihen ehtiä. Onneksi mun asenne on yhtä tiukka kuin Danan asenne viimeisessä kuvassa ;)

Palaillaan taas, kun nokka näkyy! Viimein kämppä on suht siisti ja kamera täyttyy kaikenlais kuvista! :)

8 kommenttia:

 1. Onpa sulla ollu sievä mekko päällä! Ja huippuja tälläiset aidot kuvat pönötyskuvien sijaan :) huippua myös,että koti alkaa olla hyvällä mallilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Todella vanha, mutta edelleen käytössä :) Haha, minusta ei pönötyskuvia edes saa.. Vielä kun taulut, lamput ja hyllyt sais paikalle niin sitten olis hyvä :)

   Poista
 2. Oiii mikä hapsuasia sulla on ollu päällä! Ja muutenkin näytät hyvältä kameran edessä :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia sinusta, sellasia pirteitä ja aitoja mitä usein ei blogeissa näy. :) Ihana tuo hapsutoppi.

  VastaaPoista
 4. :---D Ei hitto onpa tosi edustavia meikästä... Hoho.<3

  VastaaPoista