Pääsiäinen

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Tervehdys rauhan keskeltä! Arvatkaa vaan, haluanko varastaa tuon anopin ja apin uuden harmaan sohvan itselleni!?!? Niin täydellisen värinen ja kokoinen sohva!

Kenellä on ähky pääsiäismunista ja mämmistä? Mun ei ole karkkilakkoni vuoksi, mutta mämmiä nautin kolmen kupillisen verran ja sen kolmen kerran olen kärsinyt sietämättömästä vatsakivusta! Sen siitä saa, kun ei osaa kieltäytyä himojen edessä, mutta voi vitsi mämmi on niiiiiin hyvää. Pääsiäinen on kyllä pahin aika olla herkkulakossa, kun silloin kaikki hyvä on tarjolla. Joulu ei ole mitään verrattuna tähän aikaan vuodesta tämän herkkusuun kiusaamiselle... :D

Tällä hetkellä olen jo toisella paikkakunnalla, mutta loman ensimmäinen osio meni ihan vain hiljaisuuden nauttimisesta. Töiden jälkeen ajelin pitkän matkaa ihan itsekseni tuolla ruuhkassa ja illalla kyllä väsytti todella paljon. Perjantai meni ihan nuuntuneena sohvalla kuvia muokkaillessa. Nähtiin Rikun kanssa neljän viikon tauon jälkeen ja sitä siinä vaiheessa haluaa vaan kuunnella toisen tuhinaa. Onneksi kaukosuhteilu loppuu jo ensiviikolla ja saadaan olla koko kesä yhdessä. Suunniteltiin alustavasti seuraavan kesän reissuja ja saa nähdä, eksytäänkö taas kiinaan.. :)

Toinen rakas on Dana, jota mulla on hirmuinen ikävä. Onneksi toinen suostui poseraamaan mulle niin kauniisti hyvässä valossa. Sain faceen uuden kansikuvan ja tietokoneelle taustakuvan. Kuvia ei tarvinut edes paljoa muokkailla, sen verran hyviä olivat jo suoraan kamerasta :)


Mulla ei nyt ole sen kummemmin mitään kerrottavana, joten nauttikaa lomasta! Ihana vain olla ja kasata ajatuksia ennen töiden alkua. Nämä seuraavat seitsemän viikkoa kun on kiireistä aikaa ja kaikenlaista pitäisi ehtiä tapahtua ennen kesäloman alkua, joten nyt on hyvä aika ottaa vähän rennommin :)

Otetaan siis mallia Danasta, joka näyttää kuvassa mallia, kuinka "istutaan nätisti" sohvalla.. :') Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa: Hyvää pääsiäistä vaan kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Voi tuota teidän Danaa <3 Niin ihana! Pääsiäisenä on kyllä niin kaikkia ihania herkkuja, että tiukkaa tekee. Toki itse olen mättänyt naamaan kaksin käsin. On mistä parantaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dana on kyllä <3 Oi kaikkea ihanaa aina suklaasta hedelmärakeisiin ja ja ja.. Ok tänään söin jäätelöä, joten pitänee ottaa tiukempi linja ensi viikolle :D

   Poista
 2. oii mikä söpöläinen Dana <3 ihania kuvia! ja kääk oma pärstähän se sielläkin näkyi XD hhaa! Kiitos vielä kuvista, oot sä vaan niin taitava <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dana on kyllä höppänä ja osaa olla kameran edessä. Mun ainoa malli viimeisen neljän vuiden aikana joka on suostunut kuvattavaksi! :D Kiitos itsellesi!

   Poista
 3. Aivan unelma sohva! Tollasen oon aina halunnu. :D Ens viikonloppuna siemaillaan sielä sohvalla toivottavasti skumppaa.<3 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti, tuohon mahtuu istumaan nimittäin ainakin kahdeksan ihmistä!! Valtavan iso ja ihana! ;)

   Poista